666 A következő!

A közmédia új vetélkedője 666 ezres nézettséggel, közel másfél millió odakapcsolóval debütált az M1-en. A duisburgi kajak-kenu vb nemcsak az érmek tekintetében volt kimagasló, a szombati és vasárnapi döntőkbe 1 millió 300 ezren kapcsolódtak bele.

 

A következő! című vetélkedő első adása az M1-en vasárnap este került adásba a nézettsége 666 ezer fő volt a teljes népesség körében. Ezzel a legnézettebb műsor lett a vetélkedő ideje alatt (és egyben az M1 heti legnézettebbje is), a felnőttek körében 14,8 százalékos közönségaránnyal. A legnézettebb percben (21:23-kor) 865 ezren izgultak egyszerre a „bajnok” játékos sikeréért.

A 75 perces adásba 1,43 milliónyian néztek bele legalább egy percre, ez a teljes népesség 15,6 százaléka.

 

A Kajak-kenu vb eseményeiből az M1 a szombati és a vasárnapi döntőket közvetítette, mindkét nap a délutáni órákban. A szombati közvetítés nézettsége 289 ezer fő, míg a vasárnapié 416 ezer fő volt a teljes népesség körében. Ezzel mindkét nap magasan a legnézettebb műsor lett a közvetítések ideje alatt, a felnőttek körében szombaton 15,6%, vasárnap 18,6% volt a közönségarány. A legnézettebb percekben szombaton 418-, vasárnap 625 ezren izgultak egyszerre a magyar egységek sikeréért.

A két közvetítés valamelyikébe 1,3 milliónyian néztek bele legalább egy percre, ez a teljes népesség 14,2 százaléka.

 

Forrás: Nielsen Közönségmérés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*