1%-kal a mosolygós arcokért

2014. október végéig újabb 208 kívánságot teljesítettünk támogatóinkkal közösen, így már összesen 2434 mosolygós arcú csodalámpás gyerek története olvasható a honlapunkon.

1%-kal a mosolygós arcokért

Ezúton is szeretnénk megköszönni minden támogatónknak, hogy nagylelkű adakozásuk eredményeként a 2013-as év utáni 1 %-os felajánlásukból 2014 őszén 16 millió forint érkezett alapítványunk számlájára, melyből ismét sok gyermek vágyát tudjuk teljesíteni. Mindezekről folyamatosan beszámolókat olvashatnak a www.csodalampa.hu oldalunkon. További önzetlen segítségükért hálásak vagyunk.  Ahhoz, hogy a jövőben gyarapítani tudjuk ezt az összeget, elsősorban azokat az adófizetőket szeretnénk megszólítani, akiket ténylegesen érdekel vagy megérint a Csodalámpa Alapítvány tevékenysége. Ezért mindössze 5 perc erejéig kérjük az Ön segítségét egy támogatónk által felajánlott, az 1 %-os rendelkezési szokásokat feltáró közvélemény-kutatáshoz. A kérdőív helyes működéséhez engedélyeznie kell a böngészőjében a JavaScript futtatását!

http://www.soreco.hu/csodalampa/index.php

Köszönjük, hogy Ön ezzel is hozzájárul alapítványunk sikeres tevékenységéhez.

Elkészült a Csodalámpa közhasznúsági jelentése és az auditja

Május végével lezajlott alapítványunk számviteli beszámolója és annak könyvvizsgálata is, melyet ismét a PriceWaterhouseCoopers végzett társadalmi felelősségvállalása keretében. A beszámoló teljes terjedelemben megtalálható a honlapunkon, és itt elolvasható.

Dzsinn-futás a Margitszigeten

Jótékonysági Csodamikulás dzsinnfutást szervezünk november 30-án 11 órától a margitszigeti Bringóvártól (Halastó mellett) indulva, ahova mindenkit, családokkal együtt szeretettel várunk. Aki eljön, az a regisztrációs díjjal, mint támogatással hozzájárul a Csodalámpa Alapítvány tevékenységéhez. Lehet futni, sétálni vagy éppen kerékpározni, a lényeg, hogy közösen tegyünk jót. Minden résztvevőt egy finom meleg teával és egy mikulássapkával ajándékozunk meg. A táv egy szigetkör, 5,3 km.

Rajtszám átvétele 10 órától, bemelegítés 10.45-től.

Regisztráció: előre-utalással 1500 Ft, a helyszínen 2500 Ft

Utalással 2014.11.26-ig a Csodalámpa Alapítvány számlájára:

MagNet Bank 16200199-00068806 (a megjegyzésben kérjük, tüntesse fel a nevét)

 

Csodalámpa karácsonyi lapok rendelhetőek – a teljes bevétel az alapítványé

Az időközben megszűnt 4M kft. 30.000 darabos, igényes minőségű, jótékonysági karácsonyi képeslapkészletét Alapítványunk támogatásként megkapta. A választékot a honlapunkon található Áruházban megtekintheti és megrendelheti.

Köszönjük, hogy ezen a módon is támogatja a Csodalámpa tevékenységét.