Kérjük, legyen aktív, és rendelkezzen a Csodalámpa javára!

A CSODALÁMPA Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány olyan 3-18 év közötti gyermekek kívánságát teljesíti, akik valamilyen súlyos, az életüket fenyegető betegségben szenvednek: a tumoroktól a leukémián és az izomsorvadáson át a krónikus vese- és májbetegségekig sok szomorúsággal találkoztunk már

Működésünk tizenhat éve alatt közel 4000 kívánságot sikerült teljesítenünk országszerte. Naponta tapasztaljuk, hogy a teljesült kívánság öröme hozzájárul ahhoz, hogy a gyermekek hangulata javuljon, és megerősödjön a gyógyulásba vetett hitük.

2020-ban ismét lehetőség nyílik arra, hogy az adózók az SZJA 1%-át alapítványunknak ajánlják fel, melyet – mint 2006 óta mindig – újabb kívánságok teljesítésére használunk fel.

(Auditált közhasznúsági jelentésünket és a korábbi évek 1%-ának elszámolásait a www.csodalampa.hu oldalon elolvashatja.)

Kérjük, hogy az ezen a nyilatkozaton található adószámot a 19SZJA számú bevallásának vagy az adónyilatkozat „EGYSZA” lapján tüntesse fel.

Kérjük, hogy a nyilatkozaton elérhetőségét is adja meg számunkra, szeretnénk Önnek megköszönni a támogatását.

 

Tegyünk együtt csodát! Táplálja Ön is a Csodalámpa lángját, legalább egyetlen % erejéig. Egy gyermeki mosoly mindent megér…