A Csodalámpa támogatásával még több beteg gyermek kívánsága teljesülhet!

Az idén 20. születésnapját ünneplő Csodalámpa Alapítvány missziója továbbra is egy-egy életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermek álmának valóra váltása. Alapításunk óta már több, mint 4600 beteg gyermek kívánságát teljesítettük országosan működő szervezetként és mintegy közel 200 önkéntes alkotta kívánságteljesítő hálózattal. Alapítványunk célja ezzel az, hogy a gyermekek elfeledkezhessenek a kórházról, a kezelésekről, a teljesült kívánságok csodás élménye a gyermek életét örömtelibbé, s legalább átmenetileg gondtalanabbá tegye, ezáltal pedig erőt adjon a gyógyulásához.

CSL_1sza_A0_2020_04_plakát

Mint ahogy a körülöttünk levő világ mutatja, sajnos mindig van olyan helyzet, ami rávilágít arra, hogy a segítség mindenhol elkel. Legyen az vírushelyzet, háború, földrengés, recesszió. Az elmúlt időszak és ez az év is bővelkedik ilyenben, de bennünket ez csak megerősít abban, hogy alapítványunk munkájára még inkább szükség lett és van! Beteg gyermek sajnos nem lett kevesebb, a családok helyzete is sokkal nehezebb, a gyerekek még jobban elszigetelődnek, számunkra azonban öröm, hogy mindezen nehézségek ellenére 309 gyermek kívánsága teljesülhetett 2022-ben!

Az 1%-os rendelkezések az alapítvány bevételi forrásainak kb. 20%-át adják, így kiemelkedően fontos része gazdálkodásunknak. Ezen módon nagyon számítunk a magánszemélyek rendelkezéseire, melyek segítségével folytathatjuk mosolyszerző, örömöt nyújtó missziónkat, vagyis, hogy még több nagybeteg gyermeknek váltsuk valóra kívánságát. Ezt kötelességünknek is érezzünk, hiszen nem hagyhatjuk cserben ezeket a gyerekeket csak azért mert a világban más problémák is vannak.

1 %-os kampányunkban törekszünk a társadalmi célú, támogatott megjelenésekre, másrészt segítőink ajánlásával igyekszünk kapcsolatba kerülni cégek HR osztályaival. Mindössze azt kérjük a cégvezetéstől, amennyiben tudnak azonosulni célkitűzésünkkel, ajánljanak minket dolgozóiknak. Természetesen tudjuk, hogy mindenki maga dönt arról, kit támogat, de nagyon sokan nem tudják, így szívesen hallanak ajánlásokat, hiszen az adományozás iránti szándék bennük van.

A rendelkezés megkönnyítésére az alábbiakat készítettük össze:

  1. Útmutató kisfilmet:

Hogyan kell rendelkezni az 1 %-ról – lépésről, lépésre

Rendelkező nyilatkozat

  1. Ügyfélkapu online beküldés lehetősége:

NAV_ugyfélkapu