Wolf Kati szerelme már nem múlik el

A Vuk főcímdala egy országgal, a düsseldorfi Eurovíziós fellépése pedig az egész kontinenssel ismertette meg Wolf Kati nevét. Az énekesnőt a kortárs japán krimik mellett csak a síelés kapcsolja ki jobban, közben pedig elkészült legújabb videoklipje. Az ország egyik legnépszerűbb énekesnőjével Kiss Orsi beszélgetett.

 wolfkatiWolf Kati egész életét végigkísérte a színpad és a szereplés. Komoly szakmai tapasztalatának is köszönheti, hogy az élet minden területén magabiztos, de elárulta, sokszor fordul másokhoz segítségért. „Egyedül kevésnek érezném magam ahhoz, hogy minden működjön, szerintem senki nem ért mindenhez. Úgy gondolom, csapatmunkában szinte minden jobban megy. Ez a munkámra és a magánéletemre is vonatkozik.” – mesélte Orsinak.

 Kati egyszerre sikeres a magánéletben és a karrierben is, az énekesnő azonban nem hinné, hogy jogos lenne a siker „titkáról” beszélnie. A kulcs szerinte a kemény munka a szakmai és emberi kapcsolataiban is. „Dolgozom minden nap, az életemen és a karrieremen is. A mai világban jellemző, hogy mindent azonnal eldobunk, ha nem működik, és úgy csinálunk, mintha nem telne az idő. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk, nem szabad vele szemben futni, hanem ügyesen kell úgy hullámozni, hogy az hosszú távon működjön. Persze sok energia és rengeteg szerencse is kell hozzá.”- fejtette ki a Class40 háziasszonyának.

A kétgyerekes családanya kislányait is szívesen bevonja az aktuális munkálataiba, ha érdeklődnek, a média felhajtásaitól azonban szeretné megkímélni őket.  „A zenei munkafolyamatba szívesen bevonom őket, a csillogó részét és a médiát viszont tudatosan távol tartom tőlük. Azt szeretném, ha fára másznának még éveken keresztül, ha itt az ideje, majd eldöntik, hogy mi lesz belőlük, ha megnőnek.” – mesélte Orsinak.

 Az énekesnő természetesen a legfrissebb kulisszatitkokba is beavatta Kiss Orsit. Legújabb slágere hetek óta ostromolja a leghallgatottabb rádió listáját, a dalhoz nemrégiben klipet is forgatott.

 „Nagyon-nagyon büszke vagyok, mert a Hívjuk elő az első olyan dal, amelyben szerzőként is részt veszek.” – lelkendezett Kati. „A dalszöveg Geszti Pétertől származik, ahogyan a Szerelem miért múlsz is. A Hívjuk elő viszont a szerelem múlandósága helyett arról szól, hogy lehet úgy visszahozni, hogy működjön. Azt gondolom, hogy sokunk életében van ilyen helyzet – egy kapcsolat is sokszor hullámzik, nem mindig minden szép és jó, és mégis meg lehet őrizni.”

A Wolf Katival készült interjú teljes egészében vasárnap lesz hallható a Class40-ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*