Winkler és Bazsó a SportKlubon túráztatja tovább a motorokat

Új évaddal érkezik Magyarország legismertebb autós magazinja, a Totalcar. Bazsó Gábor és Winkler Róbert november 6-tól jelentkezik a SportKlubon szupermodern sportkocsik, luxuscirkálók, kivénhedt klasszikusok és egyéb különlegességek volánja mögül.

A fiúk már maguk sem tudják pontosan, hányadik évadánál jár a Totalcar, az azonban biztos, hogy 2002 óta készítik a sorozatot, amelynek következő 10 részét a SportKlubon követhetik az autórajongók és azok, akik egyszerűen csak kedvelik a Winkler-Bazsó duó különleges stílusát.  Ami a műsorvezetőket illeti, ők élvezték a forgatás „szürke munkanapjait”. Winkler például az egyik adásban egy Rolls Royce Wraith-t pocskondiázhatott. „Egy Phantom 160 millióba kerül, míg a Wraith csak 110 millió és hát olcsó húsnak híg a leve” – mondta félig viccesen a műsorvezető miután kipróbálta a luxusautót.

„Angol rendszámú kocsival mentem, a stáb kis Prius-át lekapcsolta a rendőr, de hozzám valamiért nem mert odajönni” – emlékeztetett a műsorvezető egy méregdrága autó előnyeire. Miután lehúzta a Rolls Royce-ot, Winkler az új évadban a változatosság kedvéért vidékre is ellátogatott, bár a patinás márkákhoz a farmon is ragaszkodott: Lamborghini  traktorokat tesztelt. Mint kiderült, ezek a munkagépek nem is olyan drágák, mint ahogyan elsőre gondolná az ember.

Bazsó „Karotta” Gábor a világ egyik legrangosabb autós dzsemboriján, a Goodwood Festival of Speeden forgatott, újra bizonyítva, hogy övé a világ egyik legjobb állása. „Elképesztő autókülönlegességekkel találkozhat itt az ember, de az az igazi élmény, hogy versenyzés közben is láthatjuk őket, sőt érezhetjük a kipufogójukat, akár alájuk is fekhetünk” – mesélte a műsorvezető. A Totalcaros fiúk nem érzik azt, hogy kifogynának a témákból, sőt, az autóipar egyre több érdekességet termel ki, a használtautók között pedig megannyi gyöngyszem vár rájuk.

„A SportKlubon a sport és az autók iránt érdeklődő közönség vár ránk, bízunk benne, hogy az új évad elnyeri a tetszésüket” – tette hozzá Bazsó Gábor.

Totalcar minden csütörtökön 20:00 órától, ismétlés szombaton 12:00-tól a SportKlub műsorán.