We Love Balaton

Hivatalosan is elstartolt a We Love Budapest mintájára Magyarország második leglátogatottabb desztinációját friss szemmel bemutató és ajánló interaktív portál, a We Love Balaton. Az oldal a We Love Budapest alapítóinak, Papp Reginának és Száraz Istvánnak, valamint a Balaton Sound alapítóinak, Lobenwein Norbertnek és Fülöp Zoltánnak a közreműködésével jött létre.

welovebalaton_1Szerzői-szerkesztői az elmúlt két és fél hónapban a begyűjtött tippek nyomán végigjárták a magyar tenger mindkét partját.

Jó turistaként lefotózták-videózták és leírtak majd mindent, amit megettek, megittak és kipróbáltak. Ennek eredménye látható mostantól az oldal Balaton Böngészőjében, ahol kereshetőek az általuk ajánlott éttermek, bárok, strandok és kilátók, külön beszámolóval ellátva azok, ahol melyeket idén kerestek fel. Az információkat kommentekben lehet megerősíteni vagy felülbírálni. A Magazin menüpont pedig olyan hasznos az információkat ad közre, hogy hogyan érdemes bringázni, mely borok érdemesek kóstolásra, vagy, hogy milyen vízi sportokba érdemes belevágni.
A balatoni kötődésű tulajdonosok és szerkesztőség mellett munkájukat olyan nagykövetek is segítik, mint Csapody Balázs, Hoffmann Henrik, vagy Prokopp Dóra, mind olyan balatoni kötődésű vállalkozók, turisztikai szakemberek vagy hírességek, akiknek van pár jó tippjük és sztorijuk a Balatonról. Az oldal készítőinek célja emellett felkutatni és megszólaltatni minél több olyan helyi arcot is, akik hiteles és unikális képet adnak a magyar tengerről. A jelenleg béta időszakban működő oldal folyamatosan bővül, adatbázisai frissülnek, s továbbra is várja a bemutatásra érdemes „tuti tippeket” az oldal stábja, akikkel élőben is lehet majd találkozni a Balaton Sound We Love Balaton Teraszán.

balcsi_2_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*