Elhalasztotta esküvőjét az Éden Hotel egykori döntőse

Az, hogy a koronavírus emberek ezreinek változtatta meg gyökeresen az életét, mára már sajnos köztudott. A járvány okozta válság nem kíméli a szórakoztatóipar szereplőit sem. Ezt Jabin Peti, az Éden Hotel egykori döntőse is a saját bőrén tapasztalja. Peti a műsort követően DJ-ként, műsorvezetőként, zenei producerként dolgozott. A járvány kitörésével neki és fitneszedző menyasszonyának, Nikinek egyik napról a másikra minden bevételi forrása megszűnt. A fiatal lány a TV2 több sportvetélkedőjében is remekelt.

jabinek_allthetime (720x1280)– Niki minden szempontból a tökéletes társ, ez most, a bajban is megmutatkozik. Az első napokban a döbbenettől szinte lebénultunk, ám a második héten egymásra néztünk és azt mondtuk: ez így nem mehet tovább! Tavaly nyitottunk Tihanyban egy bisztrót, amit szintén egyik napról a másikra be kellett zárnunk. Nekem elmaradtak a fellépések, Niki edzőtermi vendégei is elmaradoztak a járvány miatt, így tényleg bevétel nélkül maradtunk – meséli Jabin Peti.

A fiatalok vészmegoldáson törték a fejüket és arra jutottak, a bejáratott vendégkört nem hagyják cserben: házhoz szállítják a bisztró ételeit! Az ötlet azonban hamarosan kinőtte magát. Borász barátaikkal karöltve létrehozták az első regionális vásárlóközösséget, helyi kistermelők, vállalkozók portékáival, amit Révfülöptől Balatonalmádiig házhoz is szállítanak.

– Éjszakai bagoly vagyok, engem nem zavar a koránkelés, hogy még sötétben indulok útnak, mert az ételszállítás mellett egy építkezés anyagbeszerzőjeként is dolgozom és a kivitelezők munkáját segítem. Nekem nem derogál a kétkezi munka, sőt! – mondta nevetve Peti, aki tavaly ősszel kérte meg menyasszonya kezét és idén májusra tervezték az esküvőt, ám a koronavírus ezt is meghiúsította.

– A Nagy Napot sajnos el kellett halasztanunk, szomorúságot okozva ezzel a jelentős számú násznépnek is. Az egyetlen reményük az, hogy megígértük nekik, nem marad el a lagzi, csak későbbi időpontra tesszük! – fejezte be a DJ.