Világszínvonalú új épületben várja a kismamákat az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum

2014. április 28-tól az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum új, immár 16 rendelős, ultramodern felszereltségű, különleges belsőépítészeti megoldásokkal jellemezhető épületben várja a kismamákat és a gyermeket tervező párokat.

A Centrum a Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramjának segítségével, a XII. kerületi Önkormányzat támogatásával és jelentős magántőke befektetésével új, lenyűgöző környezetben nyitja meg kapuit. A 2001-ben alapított, kezdetben családtervezési problémák genetikai hátterének vizsgálatára specializálódott központ mára az ország egyik vezető magán egészségügyi intézményévé vált a magzati diagnosztika, a meddőségi vizsgálatok, az onkológiai diagnosztika szakterületeken és számos más genetikai rendellenesség vizsgálatában.
Az épület ünnepélyes megnyitóján beszédet mondott Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere és képviseltette magát az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum egyik legfőbb stratégiai partnere, a BGI is, amely a világ egyik vezető genetikai kutatásokkal foglalkozó cége.