Véres szemgolyóval próbálták megtörni Rippel Ferit

Kocsányon lógó szemek, állott tej, forró viasz – többek között ezekkel tették próbára a Rippel testvéreket a VIVA celebszívató műsorában. A Menny a Pokolba’ ismét izgalmas adással jelentkezett, ahogy az elmúlt hetekben azt a közönség már megszokhatta. A testvércsata pedig ezúttal különösen parázs pillanatokat hozott.

 

Világhírű artisták, többszörös Guinness-rekorderek, a Rippel testvérek mégis gyermeki lelkesedéssel vetették bele magukat a VIVA műsorának kihívásaiba. Feri abban reménykedett, hogy az évek és a tapasztalat mellette lesznek, így dekoratív hölgytársaságban veselkedett neki két évvel fiatalabb öccsének, Viktornak, és kisportolt csapattársainak. A Menny a Pokolba’ legújabb részének főszereplői nyers húsból nyomtak ki ökörszemet, de nem ódzkodtak az állott tejöntéstől és a vicces énekes feladatoktól sem.

 

Egy japán városba korábban meghívtak már minket egy karaoke versenyre, de hála Istennek az öcsém vállalta el a megmérettetést, mert ha én nyitottam volna ki a számat, akkor a nézők nem röhögő görcsöt kaptak volna, hanem sírásban törtek volna ki.” – mondta el Feri, aki jókat szórakozott testvérén, aki súlyokkal egyensúlyozva egyik kezébe jégdarabokat kapott, a másikba pedig forró viaszt csepegtetett Sanyóca. A műsorvezető különösen élvezte ördögi teendőit, míg Iszak Eszti szende, de nagyon is kihívó angyalként terelgette a versenyzőket a Menny a Pokolba’ legújabb részében.

 

A Rippel testvérek olyan merész feladatokat is vállaltak, mint a nyers húsból való ökörszem válogatás, ezúttal azonban érzéki momentumokban is bővelkedett a legújabb adás. „Kétliteres kancsóból, két szép, fiatal lánynak kellett a szájába locsolnom a tejet. Eközben pedig könyörögtek, hogy hadd fröcsögjön, nem kell spórolni, úgy néztek ki felülről, mint a kisbékák!” – tette hozzá nevetve az idősebbik Rippel fivér.

 

De hogy a tapasztalat vagy a lelkesedés győzedelmeskedett végül? Kiderül a Menny a Pokolba’ legújabb epizódjában!

 

Menny a Pokolba’ – hétfőtől csütörtökig 16:00-tól a VIVA Tv műsorán

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*