Végre ismét tud aludni Vastag Csaba

vastag csabaA Sláger TV Híradó csütörtöki adásában a Skorpió és az egykori Metro és LGT zenekarok tagja, Frenreisz Károly mesél új szólódaláról, amelyet egy zenei pályázatra ír, Vastag Csaba pedig beszámol új koncertjének részleteiről. A műsor vendége lesz Csepregi Éva és Sasvári Sándor is, akik közös duettjükről beszélnek.

 csepregi eva sasvari sandor

Frenreisz Károlynak igencsak mozgalmasan telnek a mindennapjai. A tavaly Kossuth-díjjal kitüntetett művészt, nemrég még a Dal zsűritagjaként láthattuk a képernyőn, most pedig valami egyészen új dologgal rukkol elő, hosszú idő után ugyanis szólódalon dolgozik.

„Ha saját, vagy Skorpió dalról van szó, akkor mindig ugyanaz a stílus tér vissza. De volt már úgy, hogy filmzenét írtam, ahol mások voltak a követelmények és kicsit meg volt kötve a kezem” – kezdte a legendás zenész. „Ez most egy szólódal, ami az én esetemben igen ritka, mert mindig is zenekari ember voltam, de a felvételek kapcsán itt is, mint sok más dologban a kollégáim segítségét fogom kérni” – mesélte sejtelmesen Frenreisz Károly.

Az eheti műsorban Vastag Csabával is találkozhatnak a nézők, aki szintén nagy dobásra készül. A népszerű énekest május 12-én a Budapest Kongresszusi Központban hallhatja a közönség élőben – szimfonikus zenekarral lép színpadra, a Neon turné keretein belül. Csaba már nagyon izgatott a koncert miatt, rengeteget dolgozott az utóbbi időben, hogy miden tökéletes legyen. S talán annak örül a legjobban, hogy hosszú idő után végre aludni is tud, ugyanis az elmúlt hónapokban a sok próba miatt 2-3 óra pihenéssel kellett beérnie. De természetesen már alig várja koncertet, és azt is megfogadta, innentől kezdve csakis élőben lép fel.

A Sláger TV Híradó vendégeinek sorát gyarapítja Bella Levente is, aki 2017-ben alakult zenekara, az Audioshake eddigi sikereiről és jövőbeni terveiről számol be. Továbbá láthatjuk Sasvári Sándort és Csepregi Évát is, akik közös duettjükről, a Kézenfogva élsz című dalról beszélnek.

 

Kíváncsi, mit mesél Frenreisz Károly most készülő szólódaláról? Szeretne többet megtudni arról, hogyan telnek Vastag Csaba mindennapjai? Megismerné Csepregi Éva és Sanvári Sándor közös munkájának részleteit? Akkor nézze most csütörtökön 17:00-tól a Sláger TV Híradó műsorát! Ismétlés vasárnap 11.30-tól a Sláger TV-n!