Vastag Csaba a hosszú kapcsolatok híve

Mi kell a nőnek és hogyan lesz valaki álompasi? Baronits Gábor, Vastag Csaba és Nagy Zsolt rajongók ezreinek szívét dobogtatja meg nap mint nap, és bár mindegyikük talpig férfi, mégis teljesen különböző taktikákkal közelítenek kiszemeltjeikhez. A Playboy Man of the Year jóképű jelöltjei most őszintén vallottak a szebbik nem képviselőiről és hódítási szokásaikról.

 

Baronits Gábor azt vallja az apró figyelmességek csodákra képesek. A sármos színész szerint nem azon múlik egy randi sikere, hogy mennyire megtervezett, sőt ő inkább a spontán dolgokra esküszik.

„Szerintem a nők udvariasságra, figyelmességre, odafigyelésre vágynak leginkább. Apró, de nem giccses, romantikus gesztusokra. Néha elég annyi, hogy kinyitom a kocsi ajtaját vagy meglepem a kedvesemet egy szál virággal. Számomra ez természetes dolog, ami a neveltetésemből adódik” – kezdte Baronits Gábor, aki szerint a fentiek mellett a külső is fontos, főleg az első találkozásnál. „Színészként a testem is a munkaeszközöm, így természetesen emiatt is nagyon odafigyelek. Hetente hatszor járok edzeni és hétfőtől péntekig diétázom. Hétvégén pedig jöhet a bűnözés” – mesélte a Jóban Rosszban színésze, aki szerint a külső semmit sem ér  megnyerő kisugárzás nélkül.

Vastag Csaba szerint mindenki a megbízható társat keresi, ő maga is a hosszú kapcsolatok híve, és azt vallja, a legjobb út mindig az őszinteség.

„Számomra a szüleim kapcsolata a példa: házasságuk 34 éve alatt ezerszer összezördültek, megvívták a harcaikat, de még ma is boldogok, és ami a legfontosabb őszinték egymáshoz. Én is erre törekszem, és a hosszú kapcsolatok híve vagyok, bár az tény, hogy az életstílusom egyáltalán nem kedvez a szerelemnek” – kezdte Vastag Csaba. „Nincsenek tuti  csajozós tippjeim. Amikor kell, romantikus vagyok, és persze figyelek a külsőmre, de már közel sem annyira, mint tiniként. Régen sokszor órákig rendezgettem a hajam egy-egy randi előtt. Ma már inkább főzőtudományommal varázsolom el szívem választottját. Kedvelem a magyaros ízeket, jó vagyok az olasz konyhában és japán ételeket is készítettem már, de ami világbajnok, az a rántottám” – árulta el az énekes.

Nagy Zsoltot világ életében körülrajongták a nők, elmondása szerint ez rosszfiús külseje miatt lehet. A színész azonban egyáltalán nem akar azonosulni ezzel a sztereotípiával, a hölgyeket becsüli és tiszteletben tartja.

„Abban hiszek, hogy férfi és nő együtt határozza meg egymást, számomra pedig az a legvonzóbb, ha valaki okos, talpraesett, határozott. A párom is ezzel fogott meg, számomra ő a tökéletes nő: nyitott, intelligens, érdeklődő ember” – mesélte a színész, aki szerint nemcsak a hódításhoz, de az egészséges élethez is az kell, hogy egy férfi harmóniában legyen önmagával. „Szerintem nincs egy konkrét „álompasi” típus. Minden nő más, mindannyian mást tartanak fontosnak, és pont ebben rejlik titokzatosságuk” – mondta el Nagy Zsolt, aki azt is elárulta, hiába a szakmában töltött évek sokasága, a bókoktól mai napig zavarba jön.

A Playboy Man of the Year jelöltjeire március 15-ig szavazhatsz az alábbi linken: http://www.playboy.hu/manoftheyear/