Polyák Lillának a csillagokat is lehozza szerelme

Gömöri András Máté, Freddie és Diaz is elárulta Valentin-napi titkait.

A meghitt és romantikus Valentin-nap mindig tökéletes alkalom arra, hogy a szerelmesek kimutassák érzéseiket és megajándékozzák egymást figyelmeségekkel, bókokkal. A különleges ünnep sokak számára mégis megosztó, vannak, akik mindent bevetnek a jeles napon, de mások inkább az egész éves kényeztetésben hisznek. A Playboy Man of the Year Előadóművész kategória szívtiprói, Gömöri András Máté, Freddie és Diaz is elárulta Valentin-napi titkait.

Gömöri András Máté

Gömöri András Máté Fotó: Bolya Árpád

Gömöri András Máté odafigyel a szerelem ünnepére, mindig meglepi feleségét, akit boldoggá tesznek a legkisebb figyelmességek is.

A feszített élettempóból adódóan a sokaknak mindennaposnak tűnő gesztusok, mint például egy romantikus vacsora is nagyobb jelentőséget kapnak” – kezdte a fiatal színész, aki idén párjával, Polyák Lillával Pécsen fogja tölteni a Bálint-napot. „Lillának koncertsorozata lesz én pedig elkísérem, hogy együtt lehessünk, amikor csak lehet. Ezen felül egy különleges ajándékkal is kedveskedek számára: egy közös csillagot szeretnék bejegyeztetni kettőnknek, ami hűen ábrázolja a köztünk lévő szerelmet” – mondta el a Playboy Man of the Year 2019 jelöltje.

Diaz Fotó: Temesi Ádám

Diaz
Fotó: Temesi Ádám

Diaz nem tartja magát kifejezetten romantikus típusnak, de mindig odafigyel, hogy kimutassa érzéseit szerelmének, nemcsak Valentin-napon.

„Igyekszem év közben is odafigyelni páromra, akár apró ajándékokkal, vagy szavakkal megmutatni, hogy milyen sokat jelent nekem. Gyakran viszek neki virágot, különleges alkalom nélkül is, szerintem ezek az év minden napján sokat számítanak” – kezdte Diaz, aki inkább az élményt részesíti előnyben a tárgyi ajándékokkal szemben. „Igyekszünk Bálint-napon is olyan közös programot szervezni, ahol mindketten teljesen jelen tudunk lenni és ilyenkor nem létezik senki más. Általában vacsorázni megyünk a kedvenc olasz éttermünkbe, ez idén is így lesz, mert bár a munkánk és a sport mellett mindketten odafigyelünk az egészséges életmódra, azért imádunk jókat enni. Természetesen a virág azért nem marad el ilyenkor sem” – tette hozzá nevetve az énekes, aki egyszer egy meglepetés térképpel adta kedvese tudtára, hogy a Valentin-napi ajándék egy csodaszép utazás lesz. Freddie számára teljesen más okból fontos a szerelmesek napja.

Freddie Fotó: TV2

Freddie
Fotó: TV2

Én kizárólag egy alkalomból ünneplem a Valentin-napot, mégpedig egy kedves barátom, Bálint névnapja miatt, akit mindig Boldog Valentin-napot! üzenettel köszöntök” – mesélte nevetve Freddie. A sármos énekes fontosnak tartja, hogy ne csak ezen a napon kényeztesse kedvesét. „Igyekszünk odafigyelni egymásra mindennap, programokat szervezünk, minőségi időt töltünk együtt” – mondta el Freddie.

Gömöri András Máté, Freddie és Diaz mellett olyan népszerű hírességek várják még a szavazatokat a Man of the Year Előadóművész kategóriában, mint Járai Márk és Szakács Gergő. Szavazni 2019. április 1-ig a https://moty.marquardmedia.hu/ oldalon lehet.