Válogatott versenyzők léptek ringbe Komárnóban

Pénteken BoxingONE mérkőzést rendeztek a felvidéki Révkomáromban, ahol a helyi „Komárno Sharks” a „Debrecen Thunders” csapatát látta vendégül – számos válogatott versenyző lépett kötelek közé.

A csapatbajnokit hatalmas fölénnyel, 17-2-re a hazaiak nyerték, ám a küzdelmek közül voltak kifejezetten izgalmas, kiélezett párharcok is. A vendégek egyetlen győzelmét a „Madárfészek Akadémia” növendéke, Szőrös Márk (56 kg) szállította, aki Csonka Máriót győzte le remek teljesítmény nyújtva. A komáromiaknál szereplő kétszeres olimpikon Varga Miklós (60 kg) szintén magabiztosan nyerte a debreceni Hinger Gábor elleni párharcot.

Összecsapott a Harcsa és a Nagy család is. Harcsáék, Zoltán és Norbert a hazaiakat, míg Nagyék, Bence és Péter a vendégeket erősítette. Harcsa Zoltán (75 kg) és Harcsa Norbert (81 kg) is jó mérkőzésen győzte Nagy Bencét és Nagy Pétert.

A tavalyi felnőtt OB-t 69 kilóban megnyerő Szilvai László nem léphetett ringbe a debreceniek színeiben, mivel a mérlegelésen nem tudta hozni a súlyhatárt, így a szlovákiai Rajcsányi Patrik küzdelem nélkül gyarapította csapata pontjait.

 

A BoxingONE Championship bajnokságban a „Komárno Sharks” 15 ponttal vezeti csoportját, míg ugyanebben a kvartettben a „Debrecen Thunders” (DVSC) az utolsó helyen van, eddig mindössze 4 pontot gyűjtve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*