Uralta a vasárnapot a TV2

denesKiemelkedő eredménnyel zárt vasárnap a Sztárban sztár, a döntő a hét legnézettebb műsora volt minden fontos célcsoportban. Emellett kiválóan nyitott a Rising Star, a TV2 vadonatúj tehetségkutatója piacvezető volt adásideje alatt vasárnap este.
Véget ért a Sztárban sztár, Magyarország legsokoldalúbb előadója 2014-ben Pál Dénes lett. A showműsor népszerűsége töretlen volt nyolc héten keresztül, szeptember 7-i indulása óta összesen 6,5 millió néző volt kíváncsi a Sztárban sztár különleges produkcióira.

Az október 26-i döntő is kiemelkedő eredményeket hozott, átlagos nézőszáma teljes lakosságban közel 1,7 millió volt. A Sztárban sztár minden fontos célcsoportban a heti toplisták élén végzett, maga mögé utasítva a szombati X-Faktort is. Nemcsak teljes lakosságban, hanem a kereskedelmi célcsoportokban is tarolt a Sztárban sztár. A döntő 31,9%-os közönségaránnyal futott a 18-59-es célcsoportban, míg az RTL Klub az élő show adásideje alatt 17,1%-os piaci részesedést ért el.

Vasárnap, a Sztárban sztár után startolt a TV2 vadonatúj énekes tehetségkutatója. A Rising Star első adása több mint 2 millió nézőt ért el a teljes lakosságban, ezzel piacvezető volt saját műsorsávjában. Hasonlóan jó eredményeket hozott a kereskedelmi célcsoportban is, a műsor 18-59-ben 28,1%-os közönségaránnyal futott, ezzel szemben az RTL Klub piaci részesedése a Rising Star adásideje alatt mindössze 20,2% volt.