Uniós támogatással fejlesztett a Flexys

Uniós támogatásból új integrált szállodai szoftvert fejlesztett a Flexys Kft. A budapesti Flexys Kft. 2009 decemberében 29,57 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „Vállalati innováció ösztönzése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 65,73 millió forint összköltségvetésű beruházásból Front-Office-, Áruforgalmi-, Éttermi kassza és Rendezvény Nyilvántartó rendszereket is magába foglaló integrált szállodai szoftver valósult meg.

A Flexys Rendszerház Kft. a 2009-ben indított „FLEXYS integrált szállodai rendszer fejlesztése” során az Új Széchenyi Terv „Vállalati innováció ösztönzése” című pályázati kiíráson nyert 29 578 000 Forint vissza nem térítendő támogatás segítségével olyan ügyviteli rendszereket, illetve interfészeket fejlesztett ki, melyek integráltan kapcsolódnak a szállodai Front-Office rendszerhez.
A 65 730 047 forint összköltségű beruházás keretében megvalósított Flexys Áruforgalmi rendszer fejlesztésével képessé vált a PDA általi leltárfeltöltésre, valamint bevételezésre. A szoftver kezeli a csomagolás típusát és eltarthatóságát, minimalizálva a raktáron lévő nyersanyagok és termékek szavatosságának lejáratát. A kalkulációs menüpontban lehetővé vált a módosított nyersanyag lista nyomtatása, valamint a távnyomtatás. Újdonság az előre definiálható – hatósági előírásoknak megfelelő – távnyomtatási- és anyag felhasználási modul. A listák sora bővült a részleltár fogalmával.
A Flexys Éttermi Kasszagép rendszerhez mérleginterfész került kifejlesztésre. A Wellness és Gyógyászati Kasszagép rendszerekhez fejlesztett interfészekkel az összeget közvetlenül a Front-Office rendszer szobaszámlájára is lehet terhelni. A térszkenner interfész kifejlesztésével a Flexys Áruforgalmi rendszer és a Kasszagép rendszer teljes értékűen ki tudja szolgálni a kisebb üzleteket, valamint hipermarketeket. Az irányítószámot automatikusan bekérő modulból statisztikák készíthetőek. A Flexys Front-Office rendszerben makrózhatóvá vált a vendégkönyv (Cardex). Internetes Szálláshely Foglalási rendszer esetén az előre paraméterezhető Package szerkeszthetővé vált. Általános statisztikai modul került beépítésre a Front-Office rendszerbe. Újdonság a parkoló interfész, mely belépőkártyát ad az új vendégnek és a parkolás szobaszámlára terhelhető. A Flexys Rendezvény Nyilvántartó rendszerben rögzített rendezvények módosításai már nyomon követhetőek. Makrózható rendezvényadatokkal nőtt az adatbevitel gyorsasága. Lehetővé vált a Package kezelés előre felvitt eszközök, objektumok, étkezés alapján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*