Újraéled a PeCsa: itt a Petőfi Rendezvényközpont!

Megújul a Városliget, és vele együtt a PeCsa is, amely immár Petőfi Rendezvényközpont néven változatos rendezvényeket ígér Budapest szívében. A minden korosztály igényét kielégítő komplexumban június 28-án új korszak veszi kezdetét: koncertekkel, nagyszabású fesztiválokkal, sport- és életmód programokkal várják a szórakozni vágyókat.

 A tavaly megkezdett megújulás jegyében a Petőfi Csarnok hamarosan nagyszabású programsorozattal várja a látogatókat, hogy Petőfi Rendezvényközpont néven újra Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelyévé váljon.

„A jelenleg is működő Petőfi Csarnok és a Petőfi Kert átalakításával, valamint a Petőfi Café-val egy új, minden korosztály igényeit kielégítő komplexum jön létre, ahol június 28-án új fejezet kezdődik: még színesebb programokkal várjuk a szórakozni, kikapcsolódni vágyó közönséget és a rendezvényszervezőket is” – közölte Kereki Piroska a Petőfi Rendezvényközpont szóvivője. Hozzátette: a Petőfi Kertben egy több mint ötven millió forintos beruházás keretein belül már felújították a színpadot és a kültéri vizesblokkokat, illetve VIP teraszt alakítottak ki.

  „A 4500 fő befogadására alkalmas szabadtéri Petőfi Kertben csütörtöktől szombatig sztárfellépők koncertjeivel, gasztronómiai fesztiválokkal, családi rendezvényekkel, sport- és életmód programokkal, karaoke bulikkal, kulturális és karitatív jellegű eseményekkel várjuk a látogatókat, a Petőfi Café pedig továbbra is változatos étel- és italkínálattal szolgál” – mondta Kereki Piroska.

 A Városliget szívében található Petőfi Csarnok 1985 tavaszán nyílt meg, majd a főváros egyetlen ifjúsági szabadidőközpontja lett. A népszerű könnyűzenei koncerthelyszín évente több száz kulturális rendezvénynek és kiállításnak ad helyet, mai napig számos közösségi klubot működtet. Ami pedig a jövőt illeti: a Petőfi Rendezvényközpont nyári programtervére és a meglepetésekre hamarosan fény derül, egy azonban biztos, nyáron itt rendezik meg Magyarország első vodkafesztiválját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*