Újévi fogadalmunk betartható: alakformálás célzottan és kényelmesen

Forever_Slim_készülékÚjévi fogadalmat tenni könnyű. Betartani már kevésbé, pláne, ha az a célunk, hogy lefogyjunk. Sok nehézséggel járhatott eddig az alakformálás: kínzó fogyókúrák, fájdalmas kezelések, radikális beavatkozások, kemény edzéssorozatok, megbízhatatlan pirulák, és persze rövid távú eredmények. 2015-ben viszont ez már máshogy lesz – újévi fogadalmunkhoz könnyen tarthatjuk magunkat a Forever Slim kavitációs zsírbontó készülékkel!

 

Viszlát, hurkák, párnák és narancsbőr!

A fogyás sanyargató velejáróinak búcsút mondhatunk: nem kell könyörtelen diétákat folytatnunk, kétes eredetű gyógyszereket szednünk, kés alá feküdnünk, és végeláthatatlan edzőtermi látogatásokat sem tennünk. Dekoltázsunk sem fog leapadni, hiszen mostantól tudunk célzottan, csak a problémás területekről fogyni: a Forever Slim  készülékkel a kozmetikákban óriási sikerrel alkalmazott ultrahangos, kavitációs zsírbontó kezeléseket saját otthonunkban, magunknak végezhetjük el. A Forever Slim gép diszkrét és egyben egyszerű megoldás; bármikor bevethetjük, amikor otthon időnk akad rá. Szalon színvonalú, hatékony alakformálást biztosít, mégsem kell többet költenünk rá, mint egy fogyasztó bérletre a kozmetikában.

Negyvenezer Hertz a kényelemért és a tökéletes alakért – otthon

Míg mi otthon pihenünk, a fogyasztó készülék dolgozik helyettünk: működése során 40.000 Hz frekvenciájú, fókuszált ultrahanghullám buborékokat hoz létre, ezzel pedig vákuumot képez a zsírsejtek közötti térben. A zsírsejtek így egyszerűen kipukkannak, és a bennük tárolt zsír ezután a nyirokáramba kerül, onnan pedig a természetes anyagcserével távozik a testünkből – éhezés nélkül. A fogyás és méregtelenítés folyamatát bőséges folyadékfogyasztással, nyirokmasszázzsal és egy kis testmozgással gyorsíthatjuk fel. Fogyásunkat megbízható készüléknek köszönhetjük: a Forever Slim ISO 13485 Medical Class minősítéssel, szakértő orvosi háttérrel rendelkezik.

Jojó helyett tartós karcsúság

A Forever Slim készülék sikere abban rejlik, hogy a zsírsejtek méretének csökkentése helyett a kavitációval véglegeltávolítja a zsírsejteket a kezelt területről. Ezzel megakadályozza a későbbi visszahízást, azaz a jojó-szindrómát! Mivel a gép helyi zsírbontást végez, testünknek pontosan azon a területén fogyaszt, ahol használjuk. Könnyen eltüntethetjük ezáltal a zavaró zsírpárnákat a combról, hasról, fenékről, karról, csípőről és hátról, mégis elkerülhetjük a mellméret csökkenését vagy az arcbőr megnyúlását, amelyek a hagyományos, sporttal és diétázással elért fogyások gyakori velejárói. Ez a módszer – a koplalással ellentétben – az izomtömeget nem csökkenti, tehát a körméret-csökkenés kizárólag a zsírvesztésnek köszönhető!

Több ezer centiméter mínusz

Az egyedülálló ForeverSlim kavitációs zsírbontó készülékkel az utóbbi 3 évben már több ezer magyar nőnek és férfinak – köztük számos hírességnek és újságírónak – látványosan és tartósan sikerült lefogynia. Pikali Gerda színművésznő is a készülékkel fogyott:  „Bár vékony alkatú vagyok, második szülésem után a hasammal, illetve a combommal nem voltam igazán megelégedve. A Forever Slim készülékkel már az első kezelésnél határozottan éreztem, hogy a belső combom valamelyest feszesebb lett, az ötödik kezelés után pedig boldogan vettem észre, hogy vékonyabbá is vált” – mondta a Forever Slim használata után.