Új szereplőkkel érkezik a Kékpróba ötödik évada

Új szereplők, rengeteg izgalmas fordulat a 15-ös osztag háza táján – ezt tartogatja a Kékpróba új évada! Traci, Andy, Dov, Chris és Gail együtt kerültek ki a rendőr akadémiáról, és most a magánéleti kihívások mellett a rendőrlét veszélyeivel is szembe kell nézniük. Az ötödik  évad ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, az új szereplők pedig valószínűleg még inkább felbolygatják az osztag mindennapjait.

A 15-ös osztag kezdetben egy ötfős zöldfülű rendőr brigádból áll, akik az idő múlásával egyre jobban összekovácsolódnak és megtanulják, hogy a legkisebb hiba is az életükbe kerülhet. A rendezők a negyedik évadzárót próbálták a legizgalmasabb csavarokkal lezárni: a szereplők üldözőkből üldözöttek váltak, a rettegett Kevin Ford végül beszabadult az örsre, így mindenki életveszélybe került. A várva várt 5. évad ott folytatódik, ahol a 4. évad utolsó epizódja véget ért. Két szereplő, Sam Swarek és Chloe Price az életéért küzdenek a Memorial Kórházban. Traci, Andy, Dov, Chris és Gail legújabb kalandjait és magánéleti válságait hamarosan újra figyelemmel kísérhetjük, és ismét velük tarthatunk a legizgalmasabb bevetésekre.

A sorozat rendezői a rengeteg izgalmas fordulat mellett két új szereplővel is készültek az őszi premierre. Oliver Becker és Matt Murray csatlakoznak a már jól ismert szereplőgárdához. Becker John Jarvis felügyelőként jelenik meg, és mint az várható, felkavarja az állóvizet. Jarvis azzal a céllal érkezett, hogy kiderítse vajon a körzete alkalmas emberek kezében van-e. Matt Murray Duncan Mooret, vagyis sorozatbeli becenevén Selfie-t alakítja, aki újoncként csatlakozik az osztaghoz, és hamar bebizonyítja, hogy van helye a csapatban. Még attól sem riad vissza, hogy rámutasson a többiek hibáira.

Kékpróba 5. évad – szeptember 22-től minden hétfőn az Universal Channel műsorán!