Új Peugeot 308, 308 napra

Az új Peugeot 308 november elején érkezett Magyarországra, bevezetését a Class FM-mel közös nagyszabású kampány kísérte. A játékos kedvű hallgatók között egy új 308 modellt sorsoltak ki 308 napra. A szerencsés szegedi nyertes november 15-én vehette át a fődíjat.

 

2013. november 4-én, az év 308. napján egy nyílt héttel indult az új Peugeot 308 hazai bevezetése. A kiemelt hét során a Peugeot-val és a Class FM-el játszó hallgatóknak nem kellet mást tenni, mint az új modellről feltett 3 kérdésre válaszolni. Az értékes napi nyeremények mellett a Class FM két műsorvezetője, Vágó Piros és Abaházi Csaba közjegyző előtt sorsolta ki a 3736 játékos között a fődíjat, ami egy új Peugeot 308 modell 308 napra. A szerencse annak a szegedi fiatalembernek kedvezett, aki eddig Lada és Zastava gépjárműveket vezetett, most pedig egy Ligier Ambra mopedautóval érkezett pénteken a szegedi Peugeot kereskedésbe átvenni a nyereményét.

 

„Nagyon meglepődtem, mikor a Class FM két műsorvezetője azzal a hírrel hívott fel, hogy megnyertem a Peugeot fődíjat. Még a mai napig nem tudom igazából felfogni, hogy ezt a gyönyörű új Peugeot 308 modellt vezethetem 308 napig.”-jegyezte meg szemmel láthatóan megilletődötten Horváth Csaba, a nyertes.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*