Új márkakereskedés a Peugeot hálózatban

2013. október 25-én új márkakereskedéssel, a Peugeot M5 Centerrel bővült a 28 márkakereskedésből és 39 márkaszervizből álló Peugeot magyarországi hálózata.

A PEUGEOT igazgatósága azzal a céllal hozta létre ezt a létesítményt, hogy Magyarországon is bővítse reprezentatív kereskedésekből álló hálózatát. A környező országokban működő Peugeot márkakereskedéshez hasonlóan az a szerepe, hogy bemutassa a márka teljes körű kereskedelmi és szerviz szolgáltatási kínálatát. Az új létesítmény kiváló lehetőséget teremt arra is, hogy a Márka ebben a kereskedésben tesztelje ügyfeleinek ajánlott új szolgáltatásait. A legújabb márkakereskedéssel teljessé válik Budapest területi lefedettsége, és tovább gazdagodik a kiemelkedő színvonalú termék- és szolgáltatási kínálata, amelyet a jelenlegi márkakereskedői hálózat nyújt. A Peugeot márka bízik abban, hogy az új kereskedéssel és az október végén piacra kerülő új Peugeot 308 modellel tovább tudja erősíteni piaci helyzetét Magyarországon. A márkák hazai versenyében, az első 9 hónap eredményei után, jelenleg a 11. helyen áll a Peugeot 2129 db gépjármű értékesítéssel, és 4,39%-os piaci részesedéssel, ami a tavalyi év hasonló időszakhoz képest közel 1%-os piaci részesedés emelkedést mutat.

Peugeot M5 Center és a PSA csoport márkakereskedői hálózata A Peugeot M5 Center tagja a világon az egyik legnagyobb márkakereskedői hálózatnak, amelyet a PSA Csoport birtokol és üzemeltet. Ennek a 20 országban jelen levő, több mint 350 kereskedésből álló hálózatnak a célja, hogy kereskedelmi és szerviz szolgáltatások terén referenciaként képviselje a Peugeot márka új szolgáltatásait, magas színvonalú szakértelemmel és minőséggel megoldást kínáljon az ügyfélelvárásokra. Erőssége a kulturális sokszínűség, a több éves világszintű tapasztalat, több mint 15.000 ember szaktudása, amelynek köszönhetően már bizonyított a nem éppen könnyű jelenlegi gazdasági környezetben. Ez a márkakereskedői hálózat tavaly 357 600 gépjárművet értékesített világszerte. 7,2 millió szerviz munkaórák számával, 1,4 milliárd Euro értékben értékesített alkatrész forgalommal és 8,6 milliárd Euro teljes forgalmi eredménnyel jelentős szereplője az autópiacnak.

Peugeot M5 Center Az M5 Center 2003-ban nyitotta meg kapuit Budapesten, a Nagykőrösi úton az M5 kivezető szakaszán. A létesítmény 10 éves évfordulóján a Peugeot modellek forgalmazásával és szervizelésével bővül a márkakereskedés tevékenysége. A Peugeot M5 Center 550 négyzetméteres bemutatótermében a Peugeot teljes modell kínálata megtekinthető. A korszerű, ISO 9001 minősítéssel rendelkező, a legutolsó környezetvédelmi előírásoknak is megfelelő műhely több mint 1300 m2-en vállalja a Peugeot modellek teljes körű szervizelését. A műhely összesen 34 szerelőállással rendelkezik, karosszéria és fényező műhelyt is beleértve. A legkorszerűbb kézi, és általános szerszámokkal, valamint speciális célszerszámmal felszerelve, márkafüggetlen javításokat is el tudnak végezni. Külön, elválasztott állásokon biztosítják az autók mosását, ezek belső tisztítását, autókozmetikát.

Néhány főbb adat: Ügyfélparkoló: 35 beállás (ebből 2 db mozgássérült parkoló)  Munkafelvétel: 70 m2 Mechanikus műhely: 850 m2 Alkatrész raktár: 400 m2 Karosszéria műhely: 325 m2 Fényezőműhely: 148 m2 Mosó: 80 m2 Fedett gépkocsi tároló: 370 m2 Szabadtéri parkoló (zárt udvaron): kb. 500 Állások száma:  34 Emelők száma:  20

A márkakereskedésben összesen 32 kolléga garantálja a Peugeot értékesítéshez és javításhoz szükséges szakértelmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*