Új közösségi médiás díj a VIVA Comet-en

Ki a legkedveltebb magyar előadó? Június 13-án régi ismerősként feszül egymásnak Fluor és SP, a Düki – Young G különpárbaj végére pedig végre pont kerülhet. Vagy Majka nagyszájúsága lesz a döntő tényező? A mindenki mindenki ellen folytatott küzdelemben igazi parázs csaták vannak a láthatáron! Napokkal a 13. VIVA Comet előtt, a VIVA és a Telekom együttműködésének köszönhetően vadonatúj és komoly versengést előrevetítő díjat jelent be a csatorna. Most a rajongók vehemenciáján múlik,  kié lesz a bűvös hetedik Comet-gömb! Igen, a hetedik! A VIVA Comet-gála ideje alatt a Facebookon végre mindenki megmondhatja a magáét és győzelemhez segítheti kedvencét. Itt a #SuperFan-díj!

Fluor, SP, és Young G azok a fiatal énekesek, akik hatalmas rajongói bázissal rendelkeznek, így komoly feladat előtt állnak a sztárok. A Telekom által támogatott, idén először elnyerhető #SuperFan-díj győztese az lesz, aki a mindenki mindenki ellen versengésben leghamarabb és legjobban fel tudja rázni követőit! A győztes hivatalosan is a legnépszerűbb magyar zenésznek tudhatja majd magát, úgyhogy június 13-án a Comet alatt: szavazásra fel!

A VIVA Comet többi kategóriájával ellentétben a vadonatúj díj esetében az élő műsor alatt kell, hogy kiderüljön, hogy ki van a legnagyobb barátságban a rajongóival, és ki tudja őket a legjobban, a legrövidebb idő alatt aktivizálni.

Az összes kategória 25 jelöltjére adhatják le a nézők a voksukat, a játék a VIVA Comet ideje alatt zajlik majd, és egy rajongótól maximum 10 szavazat érkezhet be. A Facebookon az alábbi linken: www.facebook.com/VIVATV egy egészen egyszerű applikáció használatával lehet majd hozzájárulni ahhoz, hogy ki legyen a legszuperebb magyar előadó. A szavazásban részt vevők közül három szerencsés a Telekom jóvoltából értékes ajándékokat vehet át magától a #SuperFan díj nyertesétől.

Június 13-án este a show végéig folyamatosan követhető lesz a szavazás állása, Iszak Eszti és Sanyóca, a VIVA Comet műsorvezetői pedig  időről időre emlékeztetik majd a nézőket arra, hogy extra lehetőséget nyújt a csatorna a zeneszerető fiataloknak. Így legalább annyira fontos lesz, hogy ki kapja a #SuperFan-díjat, mint hogy ki lesz az év legjobb férfi vagy női előadója.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*