Új dalfilm: Álmodd meg a csodát!

Elkészült az A Játékkészítő című, decemberben érkező szuper-pop-musical fináléjának klipje. Az Álmodd meg a csodát! itt látható:

Országszerte több tucatnyi rádióban hallható már hetek óta az Álmodd meg a csodát! című sláger, az új magyar szuperprodukció, az A Játékkészítő fináléja. A slágerlistákon egyre feljebb kúszó dalhoz most egy meseszerű dalfilm is készült, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Király Linda és Király Viktor szereplésével.

A darab története szerint a klasszikus mesehősök már úgy érzik, hogy velük senki nem törődik, ekkor összefognak és megkeresik Petit, aki elviszi őket a Játékkészítőhöz, akit Alföldi Róbert alakít majd. A Játékkészítő a csodáról szól, s hogy merjünk bátrak lenni és ne adjuk fel az álmainkat. “A filmben mi is megpróbáltuk idehozni a csodát, Peti szemüvegén keresztül” – meséli Kriskó László, a klip rendezője.

A dalfilm elején egy klasszikus filmes műtermet pillantunk meg. Körben fekete függöny, lámpák, állványok. Egy kisfiú lép be a térbe, érdeklődve körbenéz, majd megpillant egy piros szemüveget a földön. Odalép, tétován felemeli és óvatosan felteszi az orrára. Hirtelen teljes sötétség támad és egy felülről jövő fénysugár világítja meg őt. Ekkor Peti szemüvegén keresztül életre kel a dal, megjelennek az énekesek, a mesehősök, majd a klip végén újabb szereplők, a mesés darabban komoly szerepet kapó táncosok és artisták is feltűnnek.

Most tehát itt egy kis ízelítő a nagy érdeklődéssel várt produkcióból, s decemberben érkezik a budapesti Tüskecsarnokba a pazar szereplőgárdát, a színház-, a tánc-, a vizuális kultúra-, a zene- és a cirkuszművészet elemeit felvonultató „csoda”, az A Játékkészítő.