Új buszok érkeztek Budapestre

Hét év után az idén tavasszal végre ismét új buszok érkeztek Budapestre.  A három ütemben, májusban, júniusban, és júliusban bővülő flotta első tagjai április 30-án, kedden délután a nagyközönségnek is bemutatkoznak a Hősök terén, ahol az érdeklődők kívül-belül megtekinthetik a május 1-jétől munkába álló járműveket.

bkk_citaro_web1-300x168

Megtekinthetőek a buszok 2013. április 30-án, kedden délután a Hősök terén, déli 12:00-19:00 között

A Fővárosi Önkormányzat közlekedésszervezője, a Budapesti Közlekedési Központ 150 új, Mercedes Citaro típusú, alacsonypadlós, klimatizált, a legkorszerűbb környezetbarát motorral szerelt szóló és csuklós autóbuszok fokozatos forgalomba állításával biztosítja, hogy a magyar fővárosban is kényelmes, megbízható, magas utazási komfortot nyújtó járművek közlekedjenek a régi, elavult, környezetszennyező autóbuszok helyett. Az új autóbuszokat a VT-Transman Kft. üzemelteti.

A májusban forgalomba álló szóló és csuklós autóbuszokat bárki megtekintheti 2013. április 30-án, kedden délután a Hősök terén, déli 12 és este 7 óra között! A buszbemutatón a VT-Transman Kft. szakembereivel közösen kívül-belül megmutatjuk a fővárosi autóbuszflotta új darabjait, s azt sem rejtjük véka alá, milyen korszerű berendezések, megoldások segítenek abban, hogy az utazás ezentúl kellemes élményt jelentsen az utasoknak és a járművezetőknek egyaránt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*