Új buszjárat 171-es jelzéssel

A strandolásra alkalmas idő beálltával 2013. május 1-jétől új buszjáratot indítunk 171-es jelzéssel. A buszok május 1. és augusztus 31. között, a hétvégi napokon 10-20 percenként közlekednek. A járat beindításával a jelenleginél kedvezőbb eljutási lehetőséget kínálunk a Csepeli Strandfürdőbe kikapcsolódni induló utasainknak. A járat először, a várható jó időre tekintettel, már május 1-jén közlekedik.

 Az új járat a 71-es buszhoz képest rövidebb útvonalon, Csepel, Szent Imre tértől Csepel, Soroksári rév végállomásig, valamint a 71-es busztól eltérően a Katona József utca – Kassai utca útvonal helyett a Görgey Artúr tértől a 151-es buszjárat vonalán, a Széchenyi István utca – Késmárki utca útvonalon közlekedik.

 A járat az útvonalán érintett minden megállóhelyen megáll, és elsőajtós felszállási rend szerint vehető igénybe. A buszjárat közlekedését az időjáráshoz igazítjuk. Az autóbusz közlekedéséről a BKK telefonos ügyfélszolgálatán, a 06 1 258 46 36-os számon érdeklődhetnek utasaink.

 A 171-es járat beindításával egyidejűleg a 71-es autóbuszok csak strandolásra alkalmas idő esetén, májustól augusztusig működő, idényjellegű sűrűbb követése szükségtelenné válik, így a 71-es járat egész évben azonos menetrend szerint, hétvégén napközben 30 percenként közlekedik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*