Turisztikai információkkal is várják a fesztiválozókat

Idén  is több hazai fesztiválon és nagyrendezvényen találkozhat a Magyar Turizmus  Zrt.-vel a nagyközönség. Júliusban két vidéki helyszínen, a soproni VOLT  fesztiválon és a zamárdi Balaton Soundon is turisztikai információs pontok  várják az érdeklődőket.

Július 3-6. között 21.  alkalommal rendezik meg a VOLT fesztivált, amely hazánk egyik legkedveltebb  vidéki zenei fesztiváljaként évről-évre több tízezer érdeklődőt vonz Sopronba és  a régióba. A belföldi turisták körében a régió más úti céljai – például  Bükfürdő, Sárvár az Őrség vagy a Fertő tó – is igen népszerűek. A Magyar  Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága a fesztivál  területén információs faházban, játékkal és hasznos kiadványokkal várja a  VOLT-ra érkező turistákat.

A  Balaton Soundra július 11-14. között, a Zsongás kampány keretében települ ki a  Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága. Az információs  sátorban nem csak kiadványokkal és balatoni szóróajándékokkal találkozhatnak a  fesztiválozók, hanem interaktív játékokkal, köztük az idén elkészült  Balaton-társasjátékkal is. A nemzetközileg is jegyzett zenei fesztiválra számos  külföldi látogatót várnak, ennek megfelelően a Balatoni RMI idegen nyelvű  anyagokkal is készül az idei balatoni nyár nagyszabású rendezvényére, amelyet  2012-ben Európa legjobb közepes méretű zenei fesztiváljának  választottak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*