Történelmet írt Sean Paul és a The Saturdays

 A The Saturdays Saun Paul-lal közös kislemeze az Egyesült Királyság után nálunk is elsöprő sikert arat. Bruno Mars melankolikusra váltott és egy véget ért kapcsolatról énekel, a Neoból ismert Kőváry pedig a Crazibiza Agebeat-jével közös elektro zenéjével debütált a héten a Class40-en.

 

Sean Paul

Sean Paul

Őrületes hajrával került a dobogó csúcsára a The Saturdays és Sean Paul közös dala. Az angol-ír lánycsapat számára ez az első alkalom, hogy amerikai listára kijutottak, kislemezük az Egyesült Királyságban is óriási sikereket ér el, de a reggae és hip-hop nagyágyú Sean Paul sem tudhatott magának ilyen helyezéseket 2003 óta. A What About Us nálunk is tarolt: tizenhat helyet javítva lett aranyérmes hazánk leghallgatottabb rádiójának listáján.

 Az eddigi vidám dalok után most balladával veszi be a listákat Bruno Mars. Az elégikus When I Was Your Man-ben az énekes egyetlen zongora kíséretében mesél elvesztett barátnőjéről. Bár a stílus megváltozott, a videoklip hangulata ugyanazt a ’70-es évekbeli VHS-utánérzést árasztja, amelyet a Heaven-ből már jól ismerünk. A When I Was Your Man a Class40 tizenhatodik helyéről szól.

 A Kőváry és Agebeat duó újabb közös szerzeménnyel örvendeztetik meg az elektronikus zene rajongóit. Kőváry a Neo oszlopos tagja, emellett 2007 óta sikeres DJ, egyedi stílusa többek közt a nu-electro, a funk, a house és a disco elemeit ötvözi. Agebeat pedig Tommyboy-jal együtt Crazibiza néven járja Európa és Amerika klubjait New Yorktól Las Vegasig. Kőváry és Agebeat harmadik közös felvétele a Talk To Me a Class FM slágerlistáján a harminckilencedik helyen debütált.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*