Több ezer mosoly a Csodalámpával

A Csodalámpa Alapítvány az elérhetetlent elérhetővé tesszi, a szomorúságot vidámságra fordítja, a sokszor lehetetlennek tűnő álmokat valóra váltja, így az elmúlt 15 évben már 3600 gyermek arcára varázsolt mosolyt.  A mintegy 150 önkéntest koordináló országos kívánságteljesítő hálózata segítségével maradandó élményt és ezzel erőt ad a beteg gyerekeknek, valamint a családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. A mosoly pedig gyógyít, hiszen a csodalámpás gyermekek többsége felépült és a mai napig emlegeti azt a meglepetést, amelyről korábban álmodni sem mert. 2003-2018 – több mint 3500 megvalósult álom

 20180707_091422

Michelisz Norbert és Carlos Santana is mosolyt varázsolt

A CsodaCsapat évente országszerte több száz életveszélyesen beteg gyermek álmát váltja valóra. Közülük többen kértek laptopot a tanulásukhoz, mások babakonyhára, beülős kisautóra vagy éppen csúszdára vágytak, néhányan kedvenc futballcsapatuk játékát nézhették meg külföldi stadionokban, és néhányan delfinekkel úszhattak. Volt, aki a cremonai hangszerkészítő iskolába juthatott el, más a testvéreivel együtt a Balatonnál nyaralhatott. A legemlékezetesebb megvalósult álmok, amikor a gyerekek a példaképeikkel találkozhatnak: Michelisz Norbert két kisfiúval is autózott a Hungaroringen, Péter a versenykajakot Kammerer Zoltán olimpikontól vehette át, Fanni egy gitárt kapott Carlos Santanától a találkozásukkor, míg Dominik élő rádióadásban vezetett műsort Sebestyén Balázzsal. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu weboldalon.

Add tovább, hogy van tovább!

Több ezer 3-18 év közötti, nagyon súlyos betegséggel küzdő gyermek él ma Magyarországon. A rosszindulatú daganat, leukémia miatt kezelt, tüdő-, máj- vagy szívtranszplantált, illetve arra váró, valamint izomsorvadásban és még nagyon sok egyéb, életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyerek egy-egy kérését teljesíti az alapítvány. Az önkéntesek önfeláldozó munkája és a támogatók segítsége teszi lehetővé, hogy évek óta szinte minden nap sikerül örömet szerezni egy nagyon beteg kisgyereknek, aki az élményből erőt meríthet a gyógyulásához. Mindenkinek, aki ebben a lélekemelő tevékenységben segíti az alapítványt és ezzel a beteg gyerekeket, nagyon hálás a Csodalámpa Csapata!

Kérjük, rendelkezzen az adója 1 %-ával a Csodalámpa Alapítvány javára!

Adószám:18248670-1-43 Hogyan kell rendelkezni az 1 %-ról – lépésről lépésre