Tessék hangolni: szombaton Karthago nagykoncert!

Karthago_koncert_plakatDecember 21-én újra Budapesten zenélnek a rock elefántjai! Szigeti Feriéket a legendás szórakozóhely, a Petőfi Csarnok látja vendégül – az ünnepi alkalmat karácsonyi dekorációval teszik még barátságosabbá. A koncert ingyenes.

„Igazi kuriózum lesz ez a fellépésünk, hiszen a legismertebb – és talán nem túlzás azt állítani: örökzöld – slágereink mellett régen hallott dalok is felcsendülnek” – mondta el Szigeti Feri, a Karthago alapítója és vezetője.

1985-ben a Karthago nyitotta meg a Városliget kultikussá vált bulihelyét, öt évvel később 7500 fős közönséggel beállították és azóta is tartják a PeCsa szabadtéri nézőrekordját.

A zenekar teljes erőbedobással készül a bulira, a próbák remek hangulatban telnek, ami nem meglepő: a fiúk 34 év alatt sosem vesztek össze komolyabban – a Karthago a kezdetek óta ugyanabban a felállásban működik. „Jövőre ünnepeljük a 35. születésnapunkat, óriási bulival készülünk, aminek méltó felvezetése lesz az idei, december 21-i koncert” – emelte ki Szigeti Feri.

Az ünnepi alkalmat a Petőfi Csarnok karácsonyi hangulathoz illő dekorációkkal teszi még barátságosabbá, és a szervezők látványos gasztronómiai különlegességekkel is kedveskednek a vendégeknek. Indul a visszaszámlálás: már csak 3 nap!

Karthago koncert

Időpont: 2013. december 21., 18.30

Helyszín: Petőfi Csarnok (1146 Budapest, Városliget Zichy Mihály út 14.)

Vendégzenekar: Zöld a Bíbor Band

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*