Tegnap indult a TV2-n Az 50 milliós játszma!

Visszatért a képernyőre a TV2 népszerű game-showja, Az 50 milliós játszma, amelynek műsorvezetője Liptai Claudia. Az új szériában 10 millió forinttal többet nyerhetnek a játékosok.

Újra indult Az 50 milliós játszma a TV2-n! A sikeres game show negyedik évadának háziasszonya, Liptai Claudia ezúttal 50 millió forinttal várja a párokat, akik harcba szállnak a pénznyelővel az összegért, amely megváltoztathatja az egész életüket.
Az 50 milliós játszma nemcsak egy fordulatokkal teli game-show, hanem egy sorsfordító műsor is. Hiszen ennyi pénzből teljesen új életet lehet kezdezni, vagy akár megalapozhatnak egy biztos jövőt a játékosok – mondta Liptai Claudia.

A játék korábbi évadainak eddigi legnagyobb hazai nyereménye 14 millió forint volt, ezt az összeget két szerencsés páros is hazavihette. Október 12-étől a játékosok azon lesznek, hogy megdöntsék a rekordot, és megmentsék a pénznyelőtől mind az 50 millió forintot.
– A többi vetélkedővel ellentétben itt fontos a kötelék a játékos párok között. Előfordul, hogy elbizonytalanítják egymást, vagy épp az ellenkezője történik és ráerősítenek a döntésükre. Sok múlik a kettőjük közti dinamikán, ellentéten, megértésen – mondta Liptai Claudia.
Hogy idén sikerül-e elvinnie valakinek az 50 milliós álomnyereményt? Hamarosan kiderül!

Az 50 milliós játszma – október 12-étől minden hétköznap este 20.15-kor a TV2 műsorán.