Távozik a TV2-től Vujity Tvrtko

_B7P4260rA Napló megszűnése után közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető-riporter 17 évig dolgozott a csatornánál.
A Napló című műsor megszűnését követően december 2-án, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, munkaviszonya december 2-val ér véget.
Tvrtko először a Napló riportereként, később a Napló és a Mokka műsorvezetőjeként dolgozott. Nevéhez számtalan emlékezetes film fűződik, többek között az utolsó magyar hadifogoly, Toma András hazahozatalában és családja felkutatásában is részt vett, ezen kívül számos megható, felkavaró, mulatságos vagy éppen oknyomozó riport, kalandor útifilm fűződik nevéhez.
– A csatorna első szerződtetett riportereként 17 évet és két hónapot dolgoztam a TV2-ben. Ezalatt a maratoni idő alatt elképeszően sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Köszönöm minden munkatársamnak, a csatorna korábbi és jelenlegi vezetőinek azt a támogatást amit eddig kaptam tőlük. Hálával tartozom a Napló hűséges nézőinek a szeretetért, köszönöm mindenkinek, aki segítette munkámat – mondta Vujity Tvrtko.