Tatár Csilla átvette az irányítást a robotok felett!

Alkalmi szakértőkként leheltek életet a mobiltelefonokba hazánk ismert műsorvezetői. Tatár Csilla és Garami Gábor nem csupán a nagyközönséget látta el hasznos tudnivalókkal az okostelefonok világáról, de ők maguk is közelebb kerültek a technikai újdonságokhoz, sőt még néhány lego robottal is összebarátkoztak.

Ezúttal nem műsorvezetésből, hanem okoselefonokból „vizsgázott” Tatár Csilla és Garami Gábor. A TV2 Mokka csinos háziasszonya a Class FM kívánságműsorának házigazdájával közösen fogadta az érdeklődőket a Telenor Napon. Még néhány mobilról irányítható lego robotot is megsétáltatták az egyik budapesti bevásárlóközpontban. Csilláról kiderült, igazi mobil guru.

 

„Sokan meglepődnek rajta, de én nő létemre rajongok a technikai újításokért. Folyton az okostelefonomat nyomkodom, otthon még a tv-t is erről irányítom. Mindig letöltöm az új applikációkat, a kedvencem a lépésszámláló és a zenefelismerő app. Élveztem a lego robotokkal a játékot, bár ezek a szerkezetek nagyon távol állnak tőlem, ugyanis soha semmit nem szereltem össze életemben”– mondta Tatár Csilla, aki ennek ellenére rutinosan navigálta pár perc után a robotokat.

 

„Mint a legtöbb férfi, én is szívesen ásom bele magam a műszaki dolgokba. Főként a telefonokkal kapcsolatban igyekszem mindig a lépést tartani, és a számomra hasznos kiegészítőket rendszerint le is töltöm. Rádiósként és zenészként nem is állhatna más közelebb a szívemhez mint a Deezer, amivel bárhol és bármikor elérhetem a kedvenc zenéimet. Ez az esemény is rádöbbentett arra, hogy valóban hihetetlen sebességgel fejlődik a technika, emlékszem, hogy néhány éve még a tégla nagyságú telefon csörrent meg a zsebemben. Nagyon örültem, hogy kipróbálhattuk a különleges lego robotokat is, fantasztikus ötletnek tartom, hogy távirányítóként is használhatjuk a telefonunkat, és akár egy lego figurát is vezérelhetünk vele” – számolt be élményeiről Garami.

 

Az immár hagyománnyá vált Telenor Napon, a vállalat 750 dolgozója, köztük a vezérigazgató, kötetlen, személyes találkozó keretében álltak az ügyfelek rendelkezésére és mutatták meg, hogyan keltsék életre mobiltelefonjukat.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*