Társas játék hétvége az HBO-n

Október 6-án folytatódik az HBO saját gyártású sikersorozata, a Társas játék. A régen várt második évad előtt a csatorna egy maratoni vetítéssel eleveníti fel, hogyan is ismerkedett meg Léna és Dávid, hogyan alakult Judit és Iván házassága, és miként talált rá a szerelem Gabira és Antalra.

Izraeli forgatókönyv alapján született a Társas játék első évada, ami igazi kult-sorozattá vált már az első epizódok után. A csatorna számára  nem volt kérdés, hogy folytassa-e a sorozatot: az HBO másfél évig dolgozott a folytatás forgatókönyvén, semmit nem bíztak az alkotók a véletlenre. A forgatás hatvannégy napig tartott, májustól egészen augusztusig. A rendezők Herendi Gábor és Fazakas Péter voltak, a már ismert színészeken kívül pedig olyan nevek csatlakoztak a második évadhoz, mint Udvaros Dorottya vagy Szabó Kimmel Tamás.

 

Már nem kell sokat várni a történet folytatására, ezen a hétvégén pedig bárki felidézheti az első évad eseményeit, vagy bepótolhatja lemaradását. Az HBO ugyanis szeptember 28-án és 29-én Társas játék hétvégét tart és műsorára tűzi a teljes első évadot.

 

Társas játék hétvége – A teljes első évad

szeptember 28-án 16:45-től és 29-én 16:50-től az HBO-n!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*