Tapi, smaci, vagy tipli? A döntés a tiéd!

 Premierözönnel indítja a nyarat a VIVA! Túlspilázott bombázók, egomán pasik és egy hollywoodi telenovella elvakult családjának mindennapjaiba nyerhetünk betekintést az ifjúsági és zenecsatorna új sorozataiban. Kilónyi smink, tízcentis műkörmök, duzzadó izmok: a reality tévézés csúcsára viszi a nézőket a tévéadó. Jó hírünk is van azonban, semmi nem marad úgy, ahogy volt!

 Mi kell a csajoknak? Hogy lehet elcsavarni a férfiak fejét? A Tapi, smaci tipli az átalakító show-k eddig soha nem látott oldalát mutatja meg. Egy nagyszájú számítógép, a POD nevű masina begyűjti Nagy-Britannia legelfajzottabb plázacicáit és legkigyúrtabb geordie-jait, hogy néhány gonosz komment után visszaalakítsa őket. A cél a természetes szépség, az odáig vezető út azonban nem lesz sírástól mentes. Ezek persze örömkönnyek lesznek! Az átalakításban az utca embere is ki fogja venni a részét, ők lesznek azok, akiket megkérdeznek a műsorban, smaciznák, tapiznák, vagy épp riadtan eltipliznének a túlsminkelt csajok elől, ha fel kellene szedniük őket.

 A büszkeség persze nagy úr, így vannak olyan lányok és srácok is, akiket a legdurvább kommentek se riasztanak meg! Inkább befeszítik azokat a bicepszeket és kidüllesztik labda méretűre pumpált melleiket, majd büszkén pucsítanak a kifutókon. A Hiúság vására című új sorozat színt visz majd a hétköznapokba, a VIVA új realityjében először önmagukat kell majd pontozniuk a rivaldafénybe álló delikvenseknek, majd szembesülni fognak azzal, mit gondol róluk az ellenkező nem. 2-es osztályzat egy 10/10-es csajnak? Pofozkodásra felkészülni!

 A VIVA ráadásképp a piszkos kis titkokkal teli sorozatok rajongóit is ellátja némi újdonsággal. A Hollywood Heights – Törj a csúcsra! egy feltörekvő énekesnő, Loren Tate korántsem unalmas életébe enged majd betekintést, aki komoly választás elé kerül. Egyetemre menjen vagy kövesse az álmait? Az egyik oldalon egy biztos élet reménye, a másikon a hírnév, a csillogás és egy jóképű rocksztár képe csalogat. Hogy merre billen a mérleg nyele? Hamarosan kiderül a csatorna frissen debütáló szériájában!

 Országos és csatorna premierek június 3-án a VIVA műsorán:

 Hollywood Heights – Törj a csúcsra! (hétfőtől csütörtökig, 15:00-tól!)

 Hiúság vására (hétfőtől csütörtökig, 16:00-tól!)

 Tapi, smaci tipli (hétfőtől csütörtökig 16:30-tól!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*