Szexi fotók készültek Marenec Fruzsiról és Molnár Andiról

Még hogy a futball kizárólag a férfiak passziója? Marenec Fruzsi és Molnár Andi, a SportKlub sztárjai fotósorozattal bizonyítják, hogy a mez rajtuk is kiválóan feszül és a foci egyáltalán nem hagyja őket hidegen. A csatorna két műsorvezetője a Kopaszi gátról követi a mérkőzéseket, ahonnan a „Vb-láz a Beachen” műsorát sugározzák. Andi és Fruzsi egyben színt is vallottak, kiderült melyik csapat áll a legközelebb a szívükhöz.

Fruzsi az angol csapat színeiben, Andi pedig az olasz válogatott mezében állt a fotós kamerája elé a hamisíthatatlan vízparti hangulatban. „A fotózásokat mindig nehezen viselem, a mozgókép az én világom, de a sportmezeket szívesen öltöttem magamra” – mondta Fruzsi. A műsorvezető még nem találta meg azt a csapatot, amelyikkel teljesen azonosulni tudna, de az angoloknak mindig szívesen drukkol. „Alapvetően nem női szemmel nézem a mérkőzéseket, de az tény, hogy érzelmi alapon szurkolok, fontos, hogy ismerjem a játékosok személyiségét. A nagy közönségkedvenc Cristiano Ronaldónál sokkal jobban kedvelem például a holland Van Persie visszafogott stílusát” – mondta Marenec Fruzsi.

Molnár Andi számára nem lehet kérdéses, hogy kinek drukkol a világbajnokságon. Az olaszok gyerekkora óta a kedvencei, ám mivel párja görög, így a kék fehéreknek is teljes szívéből szorít. „Ezt követeli meg a családi béke is, de természetesen valamennyire már én is a sajátoménak vallom a görög csapatot. Azt pedig el kell fogadni, hogy ebben az időszakban egy hónapra a nők elveszíthetik a pasikat” – jelentette ki a Kopaszi gáton az egykori versenytáncos. A SportKlub nézői azonban egyáltalán nem veszítik el a műsorvezetők társaságát, hiszen a Vb-láz a Beach műsorban naponta találkozhatnak Marenec Fruzsival és Molnár Andival. A mérkőzések előtt és után jelentkező magazinban feltűnik a csatorna többi képernyőse, többek között Léderer Ákos, Kovács Kokó Istán, Pónácz András, Sebők Vilmos, Forró Bence és Horti Gábor is.