Szeretne Kylie Minogue-gal szelfizni?

Kylie Minogue a világ egyik legismertebb és legsikeresebb énekesnője: az ausztrál popdíva tucatnyi világslágerrel és több mint 70 millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Néhány nap múlva karnyújtásnyira lesz magyar rajongóitól, hiszen turnéja során Budapestre is ellátogat. A Class FM pedig ismét fantasztikus meglepetéssel szolgál hallgatóinak: a szerencsések páros belépőt nyerhetnek a látványos show-ra, sőt ketten személyesen is találkozhatnak a világsztárral!

 

Szuperdögös popcsillag és divatikon, akinek több mint 25 éve töretlen a népszerűsége. Milliók rajonganak érte fanatikusan, október 18-án pedig a hazai közönség is megcsodálhatja a nemrég világ körüli turnéra indult Kylie Minogue-got. A Class Kívánságműsor szerencsés hallgatói ezen a héten páros belépőjegyet nyerhetnek a felejthetetlennek ígérkező koncertre. Csak figyelni kell minden nap 10 és 15 óra között, hogy mikor szólal meg a rádióban az énekesnő slágere, telefonálni és helyesen válaszolni egy Kylie-val kapcsolatos kérdésre. De ez még nem minden! Október 17-én 15 óra előtt Abaházi Csaba és Vágó Piros sorsolja ki, hogy a heti nyertesek közül ki lesz az a két szerencsés, akik amellett hogy részt vehetnek a bulin, élőben is találkozhatnak a szexi sztárral a koncert előtt.

A „Kiss Me Once” turné hazai állomásán a Budapest Sportarénában Kylie szinte az összes nagy slágerét előadja, és meglepetés feldolgozásokkal is készül. A popszakma legformásabb lábainak tulajdonosa olyan dalokról híres, mint az I Should Be So Lucky, Spinning Around, a Love At First Sight, vagy a Can’t Get You Out of My Head, amely karrierje eddigi legnagyobb sikere volt, és több mint 40 országban vezette a slágerlistákat. A gyönyörű díva a show színpadán olyan divatdiktátorok által készített ruhákban tündököl majd, mint Dolce&Gabbana, vagy Paul Gaultier.

Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor házigazdája az ausztrál sztár egyik legnagyobb hazai rajongója. „A Loco-Motion volt az első szám, amit Kylie Minogue-tól hallottam. Különleges hangjával és stílusával azonnal belopta magát a szívembe. A legnagyobb kedvencem a Robbie Williams-szel közösen énekelt dala, a Kids. Emellett imádom a Can’t Get You Out of My Head-et, amelyet egyszerűen képtelen vagyok kiverni a fejemből. Örülök, hogy a Class FM hallgatói kaptak lehetőséget arra, hogy személyesen találkozzanak vele a koncert előtt, bevallom, én is szívesen készítenék Kylie-val egy közös fotót.” – árulta el nevetve a népszerű műsorvezető, aki természetesen ott lesz a koncerten október 18-án.