Szerepcsere

Szerepcsere a Társas játék második évadában- Petrik Andrea váltja Kovács Patríciát

Kovács Patrícia várandóssága szerepcserére kényszerítette a Társas játék stábját. Az HBO saját gyártású sorozatában így október 6-tól Lővey Laurát Petrik Andrea kelti életre. A színésznő boldogan vállalta a nagyszájú, magabiztos modellként nővérének mindig beszólogató karakter megformálását.

Laura külső adottságait és magabiztosságát tekintve is messze lekörözi nővérét, a csupaszív, ám igen feltűnő orral megáldott Gabit, akit Pokorny Lia játszik a Társas játékban. Laura pontosan tudja, hogy a szépségével nagyon sok mindent elérhet, és mindezt gátlástalanul ki is használja az HBO saját gyártású sorozatának második évadában is. Kovács Patrícia várandóssága miatt a második évadban Petrik Andrea kelti életre a pikírt, szarkasztikus lányt.

„Laura egy nagyon hálás szerep, mert szerintem kitűnő a humora, és ez rettentő fontos. Sőt, a sorozat egészét tekintve mondhatom, hogy hálás feladat részt vállalni benne, mert jól megírt a forgatókönyv, és nagyon jók a karakterek” – mesélte a színésznő. – „Laurát tökéletesen kitalálták a képernyőn a második évadban is. Nagyon jó nőt álmodtak meg, így nekem ezt külön nem kellett eljátszanom, nem kell egy „hülye libát” alakítanom. Az én feladatom inkább Laura humorának és eredetiségének az eljátszása. Taszítana, ha egy flegma, de amúgy meg üres karakter bőrébe kellene bújnom, mert annyi ilyet láttunk már, az annyira sablonos. Örültem neki, és törekedtem is rá, hogy Laura legyen valamilyen, legyen személyisége, hiszen ettől válik izgalmassá. A viselkedése, a megnyilvánulásai nagyon egy irányba mutatnak, de mégis vannak kilengései jó és rossz irányba egyaránt, amit én nagyon bírok.” – tette hozzá Andrea, aki kicsit sem akart hasonlítani elődjére.

„Az tudtam, hogy ebben az esetben egy dolgot nem szabad csinálnom, ugyanazt játszani, ugyanolyannak lenni, mint Patrícia. Ami neki jól áll, az nem biztos, hogy nekem is, és ez így van jól, hiszen különbözőek vagyunk. Laura szerepe a sorozatban továbbra is az, hogy Gabi ellenpólusát képviselje: teljes a kontraszt kettőjük között, hiszen míg Gabi csúnyácska és sokszor kicsit szerencsétlen, akinek nem jönnek össze a dolgok, addig Laura sikeres, ő a jó csaj, tele önbizalommal.” – árulta el a színésznő. – „A két rendező, Herendi Gábor és Fazakas Péter mögött nagy tudás és szakmai felkészültség áll. Jó volt azt érezni, hogy bíznak a színészekben. Úgy tud profi lenni a Társas játék stábja, hogy közben emberek is, ami nagyon ritka.” – tette hozzá Andrea.

Hogy milyen lesz Laura szerepében Petrik Andrea és milyen bonyodalmakat okoz a Társas játék második évadában, az október 6-tól kiderül az HBO műsorán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*