Szenzációs kuponakció az Őszi Esküvő Kiállításon

Menyasszonyok, figyelem – minden eddiginél nagyobb területen, több kiállítóval, exkluzív fashion show-val és egy vadonatúj, egyedülálló akcióval hamarosan kezdődik az Öszi Esküvő Kiállítás a Hungexpon! Idén először a Happy Bridal Days keretében a házasulandó párok jelentős kedvezményekhez juthatnak, ha letöltik és beváltják az akciós kuponokat. A látogatók részesei lehetnek a Katti Zoób exkluzív kollekcióbemutatójának is.

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

Minden házasulandó vágya a tökéletes esküvő, legyen szó többszáz fős lakodalomról, vagy meghitt, szűk körű eseményről. A nagy nap megszervezése azonban rengeteg időt, energiát és persze pénzt igényel, ezeket a terheket veszi le a párok válláról az Őszi Esküvő Kiállítás, ami évek óta a közönség kedvence a hasonló tematikájú események közül. Európa legnagyobb esküvőexpóján idén ősszel 14000 négyzetméteren 400 kiállító teljesíti a házasulandók kívánságait, az egyszerűektől a legextrémebbekig. Itt tényleg minden megtalálható egy helyen, a menyasszonyok és vőlegények rengeteg időt és pénzt spórolhatnak, ha végig járják a standokat. Nemcsak az arák ruhakölteményei, kiegészítői, vagy a vőlegények öltözéke szerezhető be akciós áron, hanem a kapcsolódó szolgáltatások, fotósok, éttermek, dekoratőrök, virágosok, zenészek is leköthetők lesznek.

A kiállítás szervezői idén először egy új, különleges akcióval is meglepik a látogatókat, a hivatalos honlapról letölthető kuponokkal.

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

Photo: László Mudra http://www.mudralaszlo.hu

– Idén negyedik alkalommal rendezzük meg az Őszi Esküvő Kiállítást, évről évre nagyobb kínálattal és nagyobb sikerrel. Ezért is gondoltunk arra, hogy idén még vonzóbbá tesszük a rendezvényt a  Happy Bridal Days akciónkkal, amelynek keretein belül a kiállítóink szolgáltatásaihoz 10, 20, vagy akár 30%-al olcsóbban juthatnak hozzá az érdeklődők akkor, ha a honlapunkról letöltik az ingyenes kuponokat és kilátogatnak hozzánk – árulta el a kiállítás szervezője, Dégi Attila.

 

A kiállításon debütálnak a 2019-es esküvői ruhakollekciók, a programsorozat részeként napi három alkalommal divatbemutatón mutatják be a legszebb darabokat. A VIP jegyek megvásárlói szombat este egy zártkörű, exkluzív partira is meghívást nyernek.

Az alábbi tervezők kollekciói elérhetők a kiállításon:

Rosa Clara, Vera Wang, La Sposa,  Linea Rafaelli, Ronald Joyce, MGNY, Mori Lee, Jesus Peiro, Ian Stuart, Modeca, Kenneth Winston, Diane Legrand, Enzoani, Demetrios, Avenue Diagonal, Maggie Sottero, Mon Cheri, Tomy Mariage,  Dreamon, Allure Bridals, a magyar tervezők közül például: Halász Éva, Csézy, Celeni, Kovács Eszter, Kashka, Nagy Ágota és még sokan mások.

 

Őszi Esküvő Kiállítás – Európa legnagyobb tematikus expója – november 10-11. Hungexpo