Szabó Zsófi megvált hosszú hajától- Éder Krisztián különleges fotósorozatot készített a színésznőről

A kislányos, hosszú, szőke hajú Szabó Zsófi már a múlté. A Jóban Rosszban színésznője a sorozat történetének kedvéért bevállalta azt, ami a legtöbb nő rémálma: levágatta derékig érő haját. Zsófi ezzel életének egy jelentős korszakát zárta le. Új arcát pedig egy különleges fotósorozattal mutatja meg Éder Krisztián segítségével.

 

A Jóban Rosszban alkotóit sosem kellett félteni, jócskán okoztak már meglepetést a TV2 nézőinek. Az idei évad azonban talán az eddigi évek egyik legemlékezetesebb pillanatait tartogatja. Betty élete is hatalmas fordulóponthoz érkezik, amit az is jól mutat, hogy az őt alakító színésznő, Szabó Zsófi még hosszú hajfürtjeitől is megvált a történet kedvéért. Hajas László mesterfodrász ollója fosztotta meg a színésznőt szexis tincseitől.

Fotó: Éder Krisztián

„Egy korszak lezárult az életemben. Amikor levágta Laci a hajam, úgy éreztem, hogy az elmúlt öt év görcsössége, mindaz a teher, ami a vállamra nehezedett, elszállt. Olyan volt, mintha kiszabadultam volna, mintha végre felszínre került volna az, amit belül érzek. Megtiszteltetés, hogy ez a változás így, ilyen körülmények között történt meg. Hatalmas kihívás ez a szerep, remélem, hogy sikerül átadni a nézőknek színészileg mindazt, amin a karakterem keresztülment. Egy új élet kezdődik most nekem is, és persze Betty-nek” – árulta el Szabó Zsófi, aki mindenképp szerette volna ezt az új arcát Éder Krisztián fotóin keresztül megmutatni a közönségnek.

„Nekem sokkal jobban tetszik Zsófi így, szerintem most látszik igazán a karaktere, hogy milyen is ő” – árulta el Éder Krisztián. – „Örülök, hogy ezzel a fotósorozattal megmutathatom, mennyire nőies és vonzó lehet valaki akkor is, ha rövid haja van és nincsen rajta hangsúlyos smink. Bármennyire is elcsépelt és közhelyes, de a szépség nem a külsőségeken múlik, hanem az ember természetén, viselkedésén, temperamentumán” – tette hozzá a divatfotós.

Hogy milyen eseményszálak vezetnek odáig a Jóban Rosszban történetében, hogy Betty új külsőt kap, az a TV2 képernyőjén hamarosan kiderül. Addig is elérhető a Szabó Zsófiról készült no make up sorozat: http://www.ederkrisztian.com/work/no-make-up-zsofi-szabo