Sasvári Sándor ünnepi koncertje a MOM Kulturális Központban

Sasvári Sándor 2018 szeptember 28-án lesz majdnem 61 éves, így ezen apropóból zenekarával ünnepi koncertet ad a budapesti MOM Kulturális Központban.

Sasvári_plakát_A3 uj

Sasvári Sándort nem kell bemutatni, hiszen az élet több területén is jeleskedik, biztosan találkozott már mindenki vele valahol: színész, énekes, lovas és büszke családapa.

Számtalan színpadon és szerepben láthatta már Magyarországon és határon túl is. Repertoárja több száz dalt tartalmaz a legismertebb musicalekből, világslágerekből és saját dalaiból.

Jézus szerepében két kiváló darabban is megmutathatta tehetségét: Jézus Krisztus Szupersztárban és a Mária Evangéliumában. 300 alkalommal játszotta Németországban Jean Valjean –t, mely szerepben a hazai közönség is láthatta.
Főszerepben nem volt hiány pályafutása alatt. Mind a mai napig töretlen sikerrel, több száz alkalommal játszotta el Az Operaház Fantomja címszerepét. Csupa telt házas előadásban játszik. Szerepei többek között a Zrínyi 1566 rockmusicalben gróf Zrínyi Miklós, A Fejedelemben Bercsényi Miklós gróf, Mamma Miában Sam Carmichael, Anna Karenina előadásban Karenin, illetve korábban Vronszkij. Valamint szerepelt a Miss Saigon, Evita, Elisabeth, Sztárcsinálók musicalekben, csak hogy a legnagyobb szerepeit említsem.

Igazán színes estére számíthatnak a nézők, hiszen az este főszereplőjét zenészként is láthatja a közönség: Sasvári Sándor nem csak énekel, hanem 4 hangszeren játszik is. Ezen a koncerten vendégei Sasvári Léna, Singh Viki és Makrai Pál lesznek.

Ünnepeljük együtt Sasi majdnem 61 évét! Találkozunk 2018 szeptember 28-án a MOM Kulturális Központban.

Jegyvásárlás: https://momkult.jegy.hu/program/sasi-majdnem-61-koncert-94551/457281

Sasvári Sándor elismerései:
Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés (2018)
Jászai Mari-díj (2013)
A Szent György lovagrend és a Vitézi rend tagja
Regionális Prima díj (2010) – Színház és Filmművészet kategóriában
Az év musical színésze díj (1993)
EMeRTon-díj (1993)
EMeRTon-díj (1992)
Az év zenés színésze díj (1991)