Ruttkay Laura Hamupipőke szerepében

Lovas Rozi Fotó: Dóka Attila

Lovas Rozi
Fotó: Dóka Attila

A Magyar Színház színpadán szeptember 27-től újra látható Stephen Sondheim Vadregény- Into the woods című  mesemusicalje. Szűcs Kingát, Ruttkay Laura helyettesíti Hamupipőke szerepében. „ Nagyon boldog vagyok, hogy bekerültem a Vadregény című előadásba!’- mondta Ruttkay Laura. „Amikor a tavalyi évadban bemutatták a darabot rendkívül irigyeltem a csapatot. A koncentrált munka és a zseniális csapatösszetartás, ami kellett az előadás megszületéshez, igenis irigylésre méltó. Emellett pedig a szerepre való felkészülés egy igazi zenei kurzus volt számomra, s ha egy színész egy ilyen zenei mesterműben szerepelhet, talán nem is kívánhat többet.” – fejtette ki a Jászay Mari-díjas művésznő.

Stephen Sondheim: INTO THE WOODS VADREGÉNY

mesemusical

Rendező: HARANGI MÁRIA

Az előadás 12 éves kortól ajánlott.

Irány az erdő!

” Vigyázz, hogy mit mesélsz,

Gyermeked figyel…”

Ámulat, borzongás, olykor bizony könnyek – de mindenekfölött szakadatlan kacagás: ezt ígéri a Pesti Magyar Színháznak a kiskamasz korosztálytól fölfelé miden mai és örök fiatalnak szóló, 2014. áprilisi bemutatója.

10-12 éves korunkra általában betéve tudjuk a Grimm-meséket. Tán már kicsit unjuk is őket. Ha viszont a vállalkozó kedvű kíváncsiak mégis bemerészkednek velünk az erdőbe, akkor garantáltan új megvilágításban találkoznak majd a jól ismert mesehősökkel. A páratlan szórakozás mellett Stephen Sondheim a történetek mélyére ás, s az is kiderül, mi történt hőseinkkel,  miután “boldogan éltek, míg meg nem haltak”…

Az Ájlávjú, az Avenue Q és a Csoportterápia után alkotótársaimmal (díszlet: Romvári Gergely, jelmez: Howard Lloyd) újabb musical-ínyencség került a kezünk közé. És hogy minden poén üssön a szövegben, arról Galambos Attila, számos nagysikerű musical (Producerek, Az operaház fantomja, Romeó és Júlia, Csoportterápia, Polygamy) fordítója és szövegírója gondoskodik.

Mindenkit várunk a nagy közös kalandra: Into The Woods!!!

Harangi Mária, rendező

 

Szereplők:

AUKSZ ÉVA

BENKŐ NÓRA

FILLÁR ISTVÁN

GÉMES ANTOS

GULA PÉTER

MOÓR MARIANNA

HOLECSKÓ ORSOLYA

SZALAY KRISZTA

SZEMENYEI JÁNOS

SZŰCS KINGA

TAHI JÓZSEF

TÓTH ÉVA

TÓTH SÁNDOR

 

Közreműködnek a Pesti Magyar Színiakadémia növendékei

Díszlet: ROMVÁRI GERGELY

Jelmez: HOWARD LLOYD

Magyar szöveg: GALAMBOS ATTILA

Zenei vezető: SZEMENYEI JÁNOS

Korrepetitor: MAGONY ENIKŐ