Rendhagyó koncepciót keltett életre Debreczeni Zita

epres_debreczeni_polgar_dontosokHatalmas izgalomban, ruhapróbák és forgatások közepette telnek a Miss Balaton 2014 versenyzőinek napjai. A balatonfüredi táborban minden a 9-i döntőről szól, a lányokat pedig szakemberek sokasága készíti fel a megmérettetésre. Horváth Éva mellett többek között Epres Panni és Polgár Kriszti segíti a döntősöket, Debreczeni Zita pedig egy rendhagyó csoportképet készített a gyönyörű lányokról.

 

Debreczeni Zita 13 évvel ezelőtt harmadik helyezett lett, most pedig a kamera másik oldalon állva tért vissza a Miss Balaton csapatába. A profi fotós különleges csoportképet készített a döntősökről.

„A cél az volt, hogy ne utómunkával állítsunk össze egy csoportképet, hanem minden lány egy fotón szerepeljen. Ehhez persze sok odafigyelés és koncentráció kellett, amiért nagyon hálás vagyok a lányoknak. Hihetetlenül türelemmel viselték, amikor egyesével beállítgattuk őket, és azt is, hogy hosszú perceken keresztül mozdulatlanul kellett maradniuk. Jó érzés volt visszatérni kicsit ebbe a közegbe, Epres Panni, Horváth Éva, Polgár Kriszti és Seres Attila, valamint a fotós csapatom többi tagja pedig rengeteget segítettek, hogy alig két óra alatt ilyen gördülékenyen készüljenek el a képek” – mondta el Zita.

A lányokat a mozgásuk és járásuk tökéletesítésében Epres Panni segítette. A gyönyörű modell két napot töltött a táborban, ez idő alatt pedig nemcsak tanácsokkal látta el a versenyzőket, de folyamatosan biztatta is őket.

„Jó volt újra a lányok között lenni, a táborban igazán családias hangulat uralkodik. A feladatom most az volt, hogy a koreográfiák végén a beállásokat kitaláljuk és begyakoroljuk, valamint a fotózáson is segítettem, hogy minden lány tökéletes pozícióban legyen a képeken. Egyébként ez nem könnyű feladat 2-3 ember esetében sem, nemhogy 16 lánynál. A pózok megálmodásánál nagyon fontos, hogy a döntősök jól érezzék magukat a színpadon, így még a koreográfiák végpozícióit is igyekeztünk személyre szabni” – mondta el Epres Panni, aki saját tapasztalatból tudja, hogy nem csak az első helyezettre várnak lehetőségek, így arra biztatja a lányokat, hogy élvezzék ki a táborban és a versenyen töltött idő minden pillanatát.

 A 16 döntőst már csak néhány nap választja el a nagy megmérettetéstől.  A lányok izgatottan várják a szombatot, de addig is, Panni tanácsát megfogadva, kihasználnak minden időt arra, hogy tökéletesítsék mozdulataikat, megjelenésüket. Két nap múlva kiderül, kinek a fejére kerül a korona, a látványos fináléra pedig az alábbi linken http://missbalaton.jegy.hu/, vagy a helyszínen lehet jegyet vásárolni.