Két Miss Balaton versenyző sorsa a közönségen múlik

Balatonfüreden rendezték meg a Miss Balaton szépségverseny első castingját, ahol  Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina és Seres Attila zsűrizte a lányokat. A TOP 60-ba jutó versenyzőket három mentor, Marton Adrienn, Magony Szilvi és Gelencsér Timi készítette fel a szereplésre. A következő fordulóra a zsűri 22 szépséget juttat tovább, míg 2 versenyző sorsa a közönségen múlik, bárki leadhatja voksát a Miss Balaton Facebook oldalán keresztül.

 miss_balaton_csoportkep_1

„Gratulálok, ti már bejutottatok a legszebb 60 lány közé, és közöttetek ül a 2018-as királynő” – köszöntötte Horváth Éva versenykoordinátor a Miss Balaton első castingján résztvevőket. Az ország minden pontjáról érkeztek lányok, hogy bebizonyítsák méltóak a Balaton királynője címre. Az egész napos program során a zsűri előtti szereplés mellett rengeteg, a modellkedés során hasznosítható tanáccsal lettek gazdagabb a versenyzők.

Iszak Eszti már öt éve zsűrizi a lányokat a castingokon, a tábor és a verseny alatt pedig tanácsadóként segíti a felkészülésüket. „Minden évben nagy izgalommal várjuk az első castingot, itt találkozunk először személyesen a lányokkal. Nagyon örülök, hogy most is igazán színes a mezőny, a pszichológustól az ügyvéden át még egy magánnyomozó, sőt egy anyuka is van a versenyzők között. Jó hangulatban telt a casting, és nekem már meg is van, hogy kiket juttatnék tovább a legszebb 24 lány közé” – mondta el Eszti.

 

Nem csak a zsűrin múlik azonban, hogy ki kerül be a legszebb 24 versenyző közé, két lányt a közönség juttathat tovább. A szavazás a Miss Balaton Facebook oldalán érhető el június 16-án reggel 8 órától június 17-én 23:59-ig.