Rali sztár lett Robert Kubicából – a Rally Café idei első számában

b5f63d7f27a4a3875b11ca337fab6f4a_LRali-Európa-bajnoki futamot nyert Robert Kubica a Jänner Ralin, amivel a Forma–1 után végérvényesen beírta magát a rali történelemkönyvébe, de még ennél is többre számítunk tőle az idén.

Kiss Pál Tamás az év végi vizsgájáról, az idei AutoGP szezonjáról írt exkluzív blogjában, amelyben azt is kifejti, mennyi és milyen esélye van a Forma–1-be kerülésének, de pályafutása első raliversenyéről is beszámol, amelyet a Rally Café All Stars autójával tett meg.

Hogy kerül egy lapra a Forma–1, a vörösbor és a csokoládé? Mark Webber mesél pályafutásáról és a Forma–1 utáni életéről, mi pedig pár különleges képpel dobtuk fel a sztorit, többek között a 99-es Le Mans-i elszállásáról.

Button a két kiskacsát, Alonso a kabalaszámát, Vettel a világbajnoki rajtszámát, Bottas pedig a két T betűt tűzi autója orrára. Utánajártunk, hogy az idén bevezetett állandó rajtszámok közül ki melyiket és miért választotta.

Az év végén akasztotta szögre sisakját Bútor Róbert, de ahogy állítja, a rali olyan erős szenvedély, amiről nehéz lejönni.

Kőváry Barna Albániában és Koszovóban túrázott, és többek között azt is megosztotta velünk, milyen raliversenyt lehetne rendezni a tükörsima albán aszfalton.

A rali-vb szezon kezdetekor minden versenyzőt nagyító alá vettünk, sőt még egy kis jóslásba is bocsátkoztunk.

Vizin Laci bácsi hatvanéves, de folytatja; Krózser Menya nem bánta meg a WRC-t.

Minderről a Rally Café idei első számában olvashatnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*