Palvin Barbara is kíváncsi volt a Társas játék folytatására

Vörös szőnyeg, kattogó vakuk, elegáns sztárok. Exkluzív partin mutatták be a Társas játék második évadát. A nagyszabású partin a sorozat színészein túl olyan hírességek is hajnalig buliztak, mint Palvin Barbara, Liptai Claudia, Osvárt Andrea, D. Tóth Kriszta, Oroszlán Szonja, Kamarás Iván, Cseh László, Tilla, Szabó Győző és Frei Tamás.

 

Másfél éves munka után október 6-án láthatja a közönség a Társas játék folytatását. Az HBO egy exkluzív bemutatóval ünnepelte a már teljes mértékben magyar forgatókönyv alapján készült második évadot. Végigvonultak a vörös szőnyegen a sorozat főszereplői: Básti Juli, Pokorny Lia, Martinovics Dorina, Balsai Móni, Parti Nóri, Szabó Kimmel Tamás, Gazsó György, Thuróczy Szabolcs és Simon Kornél.

 

Léna és Dávid képviselik a lírai vonalat a sztoriban, éppen ezért az ő konfliktusaik a legkevésbé humorral fűszerezettek. Olyan kanyart vesz az életük – a szó legszorosabb értelmében – ami után az utolsó pillanatig nyitva marad a kérdés: vajon tragédia vagy pedig happy end felé haladnak a szereplők. A hullámok már-már átcsapnak a fejük fölött, és legyen bármilyen vidám hangulatú a Társas játék, a következményekkel Dávidéknak is meg kell birkózniuk. Ennek a kibontását láthatják majd a rajongók a következő 13 részben, remélem minél többen!” – mondta Simon Kornél.

 

A Társas játék második évadának első epizódjaira hazánk legismertebb topmodellje, Palvin Barbara is kíváncsi volt.

 

„Örülök, ha itthon is ki tudok mozdulni és van lehetőség egy kis bulizásra. Ez pedig egy remek alkalom volt erre. Nagyon tetszett az a három epizód, amit láttam. A sorozat valóban nemzetközi szintű mind a színészi munkát, mind a látványt tekintve. A dalok különösen tetszettek és jó dolognak tartom, hogy csak magyar számok hallhatók. Ezúton is szeretnék gratulálni a stábnak és a színészeknek, biztosan követni fogom a folytatást.” – árulta el a szépség.

 

A bemutatóra Liptai Claudia párjával érkezett, de az alkotókkal és a színészekkel a vetítést követő bulin hajnalig mulatott Cseh László, D. Tóth Kriszta, Hajós András, Oroszlán Szonja, Osvárt Andrea, Szabó Győző, Till Attila, Bereczki Zoltán, Kamarás Iván, Herczeg Zoltán  és a Compact Disco legénysége is. Az estét a Budapest Bár élő koncertje tette teljessé.

 

A Társas játék második évadpremierje október 6-án, 20:00-tól, dupla résszel látható az HBO-n!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*