Owain Jones a Wizz Air új vállalati kapcsolatok igazgatója

Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatok igazgatója

Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatok igazgatója

A Wizz Air örömmel jelenti be, hogy Owain Jones tölti be az újonnan létrehozott vállalati kapcsolatok igazgató pozíciót 2014. június 1-től a társaságnál. A vállalati kapcsolatok igazgató a genfi bázison dolgozik majd és közvetlenül a vezérigazgatónak jelent.

Jones ügyvédi karrierjét a Nicholson Gragam & Jones-nál kezdte mielőtt csatlakozott a Wilde Sapte nemzetközi ügyvédi irodához. Itt repülésre specializálódott, majd a jogutód Denton Wilde Sapte-nál lett partner. Ezután rövid időre eltávolodott a jogi pályától és kereskedelmi pilóta minősítést szerzett, majd 2010 szeptemberében csatlakozott a Wizz Airhez mint jogtanácsos és az igazgatósági tanács titkára.

Új pozíciójában Owain Jones felelősségi körébe tartoznak majd a cégcsoport jogi ügyei, továbbá a humánerőforrás, a kommunikáció és PR, valamint a cégcsoport létesítményei is.

Az új vállalati kapcsolatok igazgató pozíció bővíti a felső vezetés kapacitásait, ezáltal segít előmozdítani a Wizz Airt üzleti terveinek megvalósulását.

„Még a működés korai éveiben csatlakoztam a Wizz Airhez, ezért most nagyon örülök, hogy éppen a tízedik, jubileumi évben neveztek ki a vállalati funkciók irányítására” – mondta Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatok igazgatója. – „Már alig várom, hogy együtt dolgozhassak a humánerőforrás és a vállalati kommunikációs csapatokkal, és hogy részt vehessek a munkában a Wizz Air tevékenységeinek ezen érdekes, kihívást jelentő és gyorsaságot igénylő területein.”