Öt dolog amit nem is sejtettél Barney Stinsonról!

Azt hihetjük, hogy Barney Stinsonról már mindent tudunk. Ám hiába dübörög nyolcadik évada az Így jártam anyátokkal a Comedy Central műsorán, hiába olvastuk rongyosra a csajozási tanácsokban dúskáló Cseltárat, még így is lappanganak titkok Barney Stinson körül. És a legkevesebb az, hogy mi is valójában a foglalkozása…

barney_girls

Drogdílerről kapta a nevét

 

Elképesztő, de Barney Stinsont egy drogdíler után nevezték el, aki James Ellroy L.A. Confidential című regényében tűnt fel.

 

Barney valóban varázsol

 

Nem csak a csajozós karakter szeret bűvész trükkökkel elkápráztatni mindenkit, illetve esetenként lángra lobbantani pár dolgot. A színész, Neal Patrick Harris egyik régi hobbija lett átültetve a karakterbe. 1990-ben, első tévés szereplésekor láthatták is, amint a Tonight Showban előad egy trükköt.

 

Barney honlapjai igenis léteznek!

 

Barney sokszor emlegeti saját blogját és egyéb honlapjait, amiken nagy életigazságokat olvashatunk, és parodisztikus videókat láthatunk. Ezek mind léteznek. A készítők tudták, hogy a fanatikus nézők úgyis rákeresnek majd az emlegetett címekre.

 

Barney tud vezetni?

Barney egy régebbi részben gyökkettővel gurul egy parkolóban és halálra rémül, majd a padkának koccanva feladja vezetési ambícióit. Ezt követően, több évaddal később már azon verseng barátaival, hogy simán kidumálja magát egy gyorshajtási bírságból. De mikor szerezte meg a jogsit? Nem mintha számítana, de akkor is…

 

Ki lehetett volna Barney?

 

Barney Stinsont egy teljesen más figura is játszhatná a Comedy Central sikersorozatában. A szereplőválogatáson Samm Levine is harcba szállt a szerepért, ahogy Neal Patrick Harris is, de mint tudjuk, utóbbi kenterbe vert mindenkit, amit állítólag a Kalandférgekben nyújtott kiváló alakításának köszönhetett. Ott egy beekizett sztárt alakított.

Így jártam anyátokkal – hétfőnként este 20:00-tól a Comedy Central műsorán

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*