Őszi-téli ékszertrendek

Minden az egyedi elegancia körül forog a 2014-es őszi-téli ékszertrendek világában. S hogy mit jelent ez valójában azt négy világmárka, a Thomas Sabo, a Pandora, a STORY és a Micheal Kors képviselői mutatták be a MOM Parkban található Silver Islands Buda Ékszerszigetnél. Az új kollekciókat ezúttal is az elegáns vonalak és az alkotás lehetősége jellemzi, hiszen rengeteg különleges darab áll a szépség iránt rajongók rendelkezésére, hogy megálmodják egyedi kiegészítőiket. 

A Thomas Sabo a ragyogó Karma megteremtésére helyezi a hangsúlyt

A márka az őszi-téli kollekcióban is a „Mindenki maga irányítja a sorsát!” alapelvet követi, és arra ösztönöz mindenkit, hogy maga alkossa meg ékszereit. Ehhez pedig a 2014 tavaszi-nyári időszakban bemutatott 72 egyedi gyöngy mellé, újabb 36 színpompás darabbal készült, amelyekben játékos színek mellett az aranyló izzás és az időtlen monokróm egyaránt megjelenik. A kollekció lehetőséget teremt arra is, hogy a régi darabokat egy szempillantás alatt a legújabb trendeknek megfelelően alakítsuk, felhasználva akár a 12 különleges Karma Beads medál valamelyikét. A Thomas Sabo ezúttal is az életöröm, pozitív kisugárzás és megnyerő karma előtt tiszteleg. Érdemes figyelmet fordítani aPurity of the Lotos termékvonalra is,amely – ahogy azt a neve is mutatja –, a különböző kultúrákban nagy jelentőséggel bíró jelkép, a lótuszvirág megtestesítést célozza meg, úgy törékeny és tiszta formáiban, mint színeiben.

Új charmokkal egészül ki a Pandora kínálata

A márka őszi-téli kollekciójában is hű marad az egyszerű, elegáns stílushoz, ezúttal is bátran ötvözve a klasszikus és modern vonalakat. A rejtélyes égboltot és varázslatos erdőt idéző darabok, gyakran jelenítik meg a levélmintát, különböző indákat és mesebeli alakzatokat. A nagysikerű Essence Collection is új tagokkal bővül. A 24 darabból álló, személyes értéket és a csillagjegyeket megjelenítő charmok sora, most 12 személyiségben rejlő értéket jelképező darabbal bővül.

Egyedi történeteket mesélnek a STORY karkötői

A 2009-ben hódító útjára induló márka, mára az egyik nagy kedvenc lett. A brand alapvetően arra törekszik, hogy mindenki a maga által kreált ékszerekkel mutassa meg személyiségét, mesélje el saját STORY-ját. Egyediségét a bőr és ezüst egyedi kombinációja adja, amely a 2014-es őszi téli időszakban még több charmmal bővül.

 

A Michael Kors órák magukért beszélnek

Már szinte az egész világ a neves tervező, Micheal Kors rajongójává vált. A márka feltűnő, erőteljes mégis elegáns órái a modern, dinamikus nők szinte kötelező kiegészítői lettek. A 2014-es őszi-téli időszakban is az ízléses csillogás lesz a középpontban. A túlméretezett óralapok ezúttal is kecses kiegészítőkké válnak a finom pántoknak köszönhetően. Kors most két korábbi darabot is újraértelmezett: a népszerű Slim Runaway lapját idén földgömb díszíti, a Mini Skyler pedig sokkal játékosabb jelleget kapott a pink-fekete külsőnek köszönhetően.