Szilágyi Áron megtalálta szerelmével az álom karikagyűrűt

A FOPE Gioielli exkluzív olasz ékszer-világmárka megérkezett Budapestre is. A különleges és egyedi ékszereket egy nem mindennapi gálaest keretén belül mutatták be a Moni’s Jewelry belvárosi szalonjában. Az eseményre kétszeres kardvívó olimpiai bajnokunk, Szilágyi Áron is elfogadta a meghívást, aki kedvesével, Szántó Bettivel élete karikagyűrűjét is a Moni’s Jewelry kínálatából választotta ki.

 Fotó: Moni’s Jewelry

monis_3

Nagyon régóta nézegetjük már a gyűrűket, a teljes hazai készletet végignéztük, de Betti egyikbe sem szeretett bele igazán. Boldogok vagyunk, hogy itt találtuk meg az álom jegygyűrűt, ami elegáns, egyszerű és mégis lenyűgözően magával ragadó. Jövőre lesz a nagy nap, így lassan elkezdődnek az előkészületek, szeretnénk egy nagyon emlékezetes esküvőt, hiszen ez egy meghatározó pillanat az ember életében” – mondja Szilágyi Áron.

A fiatalok 2007 óta ismerik egymást, mivel Betti is vívó volt, a pást hozta össze őket. Áron és Betti a londoni olimpia után találtak egymásra és két év együtt járás után 2014-ben költöztek össze. Nem sokkal később el is jegyezték egymást, jövő nyáron pedig összekötik az életüket.

A gálaesten Őexcellenciája Massimo Rustico, olasz nagykövet is tiszteletét tette. A Nagykövet Urat lenyűgözte az esemény hangulata és a fellépő Marczibányi téri Kodály Zoltán Általános Iskola és Gimnázium gyerekkórusa, akik a kedvéért még egy olasz dallal is készültek.

Nagyon örülök, hogy meghívtak erre a neves eseményre, egy ilyen gálaest rendkívül jó alkalom arra, hogy világszerte egyre többen megismerjék az olasz exkluzív márkákat. Boldog vagyok, hogy Magyarország is nyit az olasz divatvilág felé, bízom benne, hogy még számos közös együttműködésünk lesz a jövőben” – mosolyog Massimo Rustico.

A FOPE egy a hagyományokat megörző, de mégis folyamatosan megújuló olasz ötvös és nemzetközi ékszer márka. 1929-ben alapították Vicenzában, ahol a cég mai székhelye is található. A márka töretlen és állandó fejlődése a képzett ékszerkészítőknek és a legmodernebb technológiának köszönhető. Minden ékszer házon belül készül és a márka az évtizedeken át tartó folyamatos átalakulás ellenére is megőrizte az alapítók által képviselt értékeket: az apró részletekre való figyelést, a legjobb minőséget és az összetéveszthetetlen eleganciát.

A meseszép ékszereket a Balerina Mozgás Központ növendékei mutatták be a vendégeknek, akik a kecsesség, rugalmasság és könnyedség szimbólumai voltak az est folyamán.

A Moni’s ékszermárkát a letisztult, elegáns és harmonikus stílus jellemzi. A limitált darabszámban készült kollekciókkal olyan vásárlókat céloz meg, akik a lendületes és kreatív stílus mellett az élénk, merész, de egyben elegáns modelleket keresik. A vásárlói igényeket szem előtt tartva, a gyorsan változó trendek és a hazai piac adottságai ismeretében, a Moni’s Jewelry ékszerkollekciói egy csapásra elismerté váltak a hazai ékszerpiacon.

A FOPE ékszert viselő Nő magabiztos, nyugodt és kiegyensúlyozott, egyedül is szívesen tölti idejét, de a társaság üde színfoltja is egyben. Az ékszer viselőjére a kifinomultság és az elegancia jellemző, akár csak Szilágyi Áron kedvesére, Bettire, aki a legszebb gyűrűt választotta ki a kollekcióból, így ehhez már nagyon könnyű volt megtalálni Áron klasszikus karikagyűrűjét. Betti a szolid, nőies stílus követője, de fontos számára a minőség és a tartósság is.” – meséli Suta Mónika, a Moni’s Jewelry tulajdonosa