Orbán- “a ringben bármi megtörténhet”

Koszticsák Szilárd_fotoja

Orbán Viktor miniszterelnök (j) a Magyar Rádió stúdiójában, ahol interjút adott Kiss Gábor Istvánnak (b) a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában 2013. július 5-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A miniszterelnök szerint nem szabad eleve lefutottnak tekinteni a jövő évi választást, különösen nem a Fidesz támogatóinak, mert akkor úgy jár a jelenlegi kormányoldal, mint 2002-ben.

    Orbán Viktor ezt pénteken mondta a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, úgy fogalmazva a választás előtti politikai versengésről, hogy “a ringben bármi megtörténhet”.     Ha a kormánypártok szavazói eleve lefutottnak tekintik a választást, és otthon maradnak, “úgy járunk, mint 2002-ben, és megint jön az a nyolc cudar év, amit elszenvedtünk 2002 és 2010 között” – mondta a pártelnök-miniszterelnök, aki ezért mindenkit arra kért – különösen azokat, akik támogatják az elmúlt három év változásait -, hogy álljon ki Magyarország mellett.     Szólt arról is, hogy személyi kérdésekkel a visegrádi Fidesz-KDNP-frakcióülés nem foglalkozott, a választókerületek vezetőinek kérdése pedig “még előttünk van”.

Forrás:MTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*